Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Egy nappal meghosszabbított hétvégénk pünkösdi királyság csupán, ezért igyekszünk minden percét kihasználni. Tegyetek ti is így.

Hirdetés

A Microsoft zombikkal, a Sony androidokkal, a Nintendo pedig kartondobozokkal próbál magának minél nagyobb szeletet kihasítani szabadidőnk karamellás sajttortájából. Többen is elcsábultunk, de aki nem, az sem ússza meg játék nélkül, mert régi adóságot törleszt, lecsapott egy akcióra, vagy épp felfedezett egy számára eddig ismeretlen gyöngyszemet.

Paca - Bár már nagyjából 20 óránál tartok a State of Decay 2-ben, és egy kolónia történetét lezártam, azért co-opozni csak visszamennék. Még filózom azon, hogy akarok-e újabb 20 órát tölteni vele, de majd jön magától. A Detroit: Become Humant most úgyis Kaci foglalja. Addig is olvassátok el a tesztet!

Kivi - Sikerült végre - kedvezményesen - begyűjtenem a Hellblade: Senua's Sacrifice című csodát, úgyhogy ami kevés szabadidőm lesz a pünkösdi hosszú hétvégén, azt minden bizonnyal erre a játékra szánom.

Kaci - Ezerrel pörgetném a Detroit: Become Humant, de a szombatot Miskolcon töltöm a MineShow színpadán műsorvezetőként. Csirke azt ígérte, hogy vasárnap megtanít Dark Soulsozni, úgyhogy ezt délután streameljük is a GameStar YouTube csatornájára, hogy legyen min nevetni.

Csirke - Nehezen tudok dönteni a Detroit: Become Human és a Dark Souls Remastered között, de a hétvége nagyobb részében valószínűleg mégiscsak az androidok forradalmát egyengetem majd. 

Szada - Egy kis szünetet tartok a Pillars of Eternity 2-ben, hogy folytathassam a Skyrim végigjátszásomat, amivel már régóta adósa vagyok magamnak. Szerepjátékból szerepjátékba... ilyen a gamerek nehéz és sanyarú élete.

HP - State of Decay 2 pörög, annak ellenére, hogy végtelenül csalódott vagyok a kiaknázatlan lehetőségek, az újranyúzott rókabőr és az érdemi történet hiánya miatt. De hát a túlélés nagy úr, teszem a dolgomat, valahogy mégis beszippantott az élmény, a Detroit: Become Human pedig arra vár, hogy a feleségemmel együtt vágjunk neki. Kényszerít ugyanis. A házasság átok, én mondom nektek.

mazur - A Nintendo Labo még dobozban vár, türelmesen, de a hétvégén nekiesünk a gyerekekkel (a sajátjaimmal) és elkezdünk csudákat építeni. Kézügyességem nem éppen legendás, de bízok benne, hogy hárman csak összerakják a kartonmasinákat, én pedig majd sörrel a kezemben lelkesítek, instruálok.

Somi - Mivel ingyenesen beszerezhető A Stories Path of Destinies, most azt nyúzom, és ha tudtam volna ennek a játéknak a létezéséről, akkor még pénzért is megvettem volna. Emellett a Képregényfesztiválon zsákmányolt Bloodlust című magyar cyberpunk/vámpíros képregényt olvasom, ami meglepően jó.

Chava - Amikor összejön a család, hirtelen felszalad pár plusz kiló. Ki érti ezt? Talán a generációs különbségekből fakadó nézeteltérések okozta homlokráncok és szarkalábak, talán a kiadós ebéd lehet az oka. Sebaj, majd bringára pattanok és gyűröm a kilométereket. Közben rákukkantok a Vanquishre, amiről azt csiripelik a verebek, hogy a jobban sikerült fedezékharcos lövöldék közül való.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)