Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az E3 bűvöletéből felocsudva visszatérünk a jelen játékaihoz.

Hirdetés

Az E3-as hajtás után szusszanunk egy kicsit, és mi is lehetne kiválóbb módja a minőségi kikapcsolódásnak, mint remek videojátékokkal múlatni az időt.

Hirdetés

Szada - Lassan végére érek a Heavy Rainnek, így amikor éppen nem a családdal töltöm majd az időt, akkor a Beyond: Two Souls kerül sorra. Alig várom már. Meg azt is, hogy végül a Detroithoz érjek.

Gócza - A hétvégén kevés alkalmam lesz játszani, mert édesanyám születésnapját fogjuk ünnepelni, de ha PS4 elé kerülök, továbbra is a Siege fog pörögni nálam.

Kivi - Az E3-on több sorozat legújabb címeit is leleplezték, így megjött a kedvem, hogy visszanézzek a korábbi játékokra. A Forza Horizon 3-ban akad még néhány befejezetlen küldetésem, és kicsit visszatérek a Battlefield 1 csatamezőire is.

Tonight - A szenzációs God of War után megjött a kedvem, hogy bepótoljam azokat az epizódokat a sorozatban, amiket még nem játszottam, és mivel eddig még csak a PSP-n megjelent részekhez volt szerencsém, ezért ezen hétvégén valószínűleg lelkesen fogok neki ülni a God of War III-nak.

Hunter - A hétvégén családi összejövetelek követik majd egymást, így játszani nem nagyon lesz időm. Majd szabad órákban szépen, lassan haladni fogok a Before the Storm című Warcraft könyvvel, ami felvezeti a Battle for Azeroth sztoriját.

Csirke - Kényelmesen darálom a régi lemaradásaimat, hogy épp a Beyond: Two Souls van soron. Mellette folyamatosan pörgetem a Magic: The Gathering Arenát is, ahol alaposan megváltozott a meta a Kaladesh és az Aether Revolt szettek érkezésével.

Kaci - Az E3 alatt értelemszerűen nem igazán volt időm játszani, de mivel csak szombat este érek majd haza a Los Angeles-i túráról, a vasárnapot minden bizonnyal a pihenésnek szentelem. Na jó, lehet, hogy néhány kör Rainbow Six: Siege belefér, hiszen az új pályát még csak az E3-on próbáltam.

Chava - Lassan a végéhez közeledik a Dontnod vérbő szerepjátéka, s habár nem sikerült megközelítenie a Bloodlinest, összességében kedvező benyomást tett rám.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)