Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az év hetedik GameStar magazinját nyomdába, a csapat egy részét táborba küldtük.

Hirdetés

Csirke - Már szombaton a GameStar tábor felé vettem az irányt, a hétvégén pedig leginkább azon fogok ügyködni, hogy minden klappoljon a Chio sportprogramok előkészítésével kapcsolatban. Emellett azért biztos vagyok benne, hogy megnézzük a vb bronzmeccset és a döntőt, valamint megpróbálok majd elejteni pár zsebszörnyet, úgyis régen indítottam már el a Pokémon GO-t.

Kivi - A múlt hétvége után még inkább megjött a kedvem a Fortnite-hoz - pont jókor, mert már elindult a Season 5, így megint friss a játék. Ezen kívül pörgetem a Tour de France 2018-at, és persze a vb-meccseket is nézem majd.

Tonight - Sikeresen megsemmisítettem mindent és mindenkit a God of War III-ban, szóval itt az ideje új kalandok után nézni. A hétvégén kicsit sűrűre sikerült a programom (aki ott lesz a képregénybörzén vasárnap, nyugodtan adjon egy pacsit), de azért igyekszem majd belevágni a Black Ops III kampányába is, ha már volt olyan rendes a Sony és az Activision, hogy hozzánk vágták, de a terveim között szerepel az is, hogy az Assassin's Creed Odyssey előtt megismerkedjek az egyiptomi epizóddal is.

Paca - Egészen augusztusig nem jön semmi új, ami érdekelne, nagy lélegzetvételű játékba meg most nincs kedvem belekezdeni, úgyhogy visszatértem a Destiny 2-höz, és egy nap alatt ledaráltam a Curse of Osiris és Warmind DLC-k sztoriját. Megint elkapott a feeling, és még mindig fantasztikus a kezelés, de már alacsonyabban van az a határ, amikor beleunok a grindba. A PvP addig is pörög.

HP - Kóstolgatom a Warhammer: Vermintide 2 hangulatát, de egyelőre nem estem térdre könnyes szemmel, remélem még egy csapatos menet képes átbillenteni a holtponton. Emellett még mindig pörög pihenésképpen a The Crew 2, az Assassin's Creed Origins, és egy kis baráti társasággal közös VR és PlayLink móka simogatja lelkem, kellemes hétvégém van.

Hunter - Nagyban készülődök a jövő héten érkező Battle for Azeroth pre-patchre, úgyhogy a hétvégén még kifarmolok minden pet charmot (el is költöm őket szépen, mert a patch után már nem lehet őket upgrade kövekre váltani), serényen horgászok az Underlight Angler szintezéséhez, és igyekszem kifarmonli Morose-t is, aki 200 Karazhan run után sem esett még ki. Az RNG gyűlöl engem, én gyűlölöm őt, és a közös gyűlölet hajt tovább az úton.

Kaci - Szombaton egy kedves barátom esküvőjére megyek, vasárnap pedig a lagziból egyenesen a GameStar tábor felé veszem az irányt. Hardcore játék éppen ezért nem nagyon lesz, de Stikboldban bárki móresre tanítók Velencén.

Flatline - Már csak nagyon kevés kell, hogy ki legyen platinázva a Rise Of The Tomb Raider 20 Year Celebration, szóval most a hétvégén az a terv, hogy befejezem.

Chava - Szülinapos családi hétvégével indítok, aztán szabadságra megyek, mert muszáj feltöltenem a lemerült aksikat. Felállítottam egy fontossági sorrendet, hogy ha eközben kedvem támadna játszani, apránként csökkentsem félbehagyott játékaim halmazát. A Far Cry 5 szerepel az élen (sosem hittem volna, hogy már-már erőszakkal kell rávennem magam a folytatására), felkészül a Prey és a God of War.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)