Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Van pár tippünk, hogy mivel érdemes eltölteni szabadidőtöket, de a ti javaslataitokra is kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Bétázgatunk, kipróbálunk ezt-azt, belekóstolunk mindenbe, ami az utunkba kerül, de csak módjával, mert fővesztés terhe mellett mindenkinek be kell tartania a szigorú határidőket, hiszen már csak pár nap van hátra lapzártáig.

Hirdetés

Paca - Kicsit fanyalogva, de belevágtam a Destiny 2: Forsakenbe, és hát mit ad Isten, élvezem, mint mindig, amikor hosszabb kihagyás után visszatérek a játékhoz. Aztán majd elfogy a tennivaló, csak ismételgethetem azt, amit már hatszor megcsináltam, picivel jobb lootért. Addig viszont nincs megállás.

Gucs - Megvásároltam a The Long Darkot, mert elég sok jót hallottam már róla, és az eddig látottak alapján tényleg érdekes játéknak tűnik. Tetszik, hogy a sztori mód kombinálja a történetmesélést a túlélős játékmenettel, így nem ok nélkül kell fagyoskodni a hóban, és mindig akad valami feladat.

Csirke - A Spider-Man után maradok a képregényes vonalon. Nagyon régóta illene már befejezem a Batman: Arkham Knightot, és ha minden jól megy, akkor ezen a hétvégén picit közelebb kerülök ehhez a célomhoz. 

Kivi - Megnézem, mit tud a Battlefield V bétája, ha már végre bárki kipróbálhatja, de fejest ugrok az NBA 2K19-be is. Ezt szigorúan mikrotranzakciók nélkül, úgyhogy kíváncsian várom, mennyire fognak bedarálni az első online MyTEAM meccsemen.

Tonight - Tök nyilvánvaló, hogy Pókemberezni fogok orrvérzésig. Mivel ehhez egyebet nem is lehet hozzáfűzni, ezért sajnos tölteléket kell használnom, hogy ne legyen nyúlfarknyi ez az ajánló: lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kaci - Elképesztő mennyiségű játék várja, hogy kipróbáljam őket, és én nem tudok dönteni, úgyhogy valószínűleg mindenbe csak belekóstolok majd. A Battlefield V bétája viszont egyre izgalmasabbnak tűnik, csak el kéne már döntenem, melyik kasztot akarom húzni.

HP - Egyelőre csalódás nekem a Battlefield V multis bétája, szóval leszegett fejjel visszaballagok a Battlefield 1 frontjára némi sikerélményt szerezni, hátha. Emellett a Telltale The Walking Dead záró évadjának első részét fejezem be éppen, nagyon jól indít Clementine végjátéka, erősen ajánlom mindenkinek!

Chava - Semmi dolgom, emiatt pedig nyomasztóan rámtelepedett az unalom. Ha nem jelenik meg sürgősen pár izgalmas játék, még a végén bélyeget fogok gyűjteni, de az is lehet, hogy inkább megtanulok sálat kötni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)