Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Sem hó, sem pedig fagy nem tántoríthat el attól, hogy ránézzünk pár ígéretes címre.

Hirdetés

Néhányunknál már megkezdődtek a karácsonyi előkészületek, de két ajándékvásárlás között is szánunk időt egy kis játékra.

Hirdetés

HP - Ha már itt is zord az időjárás, akkor irány Fortune Island, csak virtuálisan szeretem az extrém körülményeket. Ott viszont nagyon.

mazur - Stöki és Grath annyira lelkesen beszélt a Return of the Obra Dinnről, hogy teljesen felpiszkálta a kíváncsiságomat és most már kénytelen vagyok kipróbálni. Emellett valószínűleg folytatom az Ashent, ami szerencsére éppen olyan hangulatos lett, mint amilyennek reméltem - a What Remains of Edith Finch óta az Annapurna Interactive az új kedvenc kiadóm, egyszerűen nem hibáznak.

Mocsy - A karácsonyi ajándékvásárlási őrület mellett mindenképpen szorítok időt az Assassin's Creed Odyssey-nek, újabban erre kattantam rá, de nagyon. Eddig olyan 35 órát sikerült beletennem, de ahogy a térképet elnézem bőven van még tennivaló. Nem azt mondom, hogy ennek kellett volna lenni az év játékának. de engem szórakoztat a görög zsoldoslány története. 

Paca - Nagyon szerettem volna időt szánni a Just Cause 4-re eddig is, de az Xbox bekapcsolásáig sem jutottam el, úgyhogy most már tényleg komolyan lerombolom Solist!

Kivi - Ezidáig csak a béta alkalmával próbáltam ki a The Crew 2-t, most viszont az ingyenes hétvégének köszönhetően megnézem, mit tud a játék teljes valójában. Az új roncsderbi játékmód különösen érdekel.

Hunter - Végre sikerült összeraknom az új PC-met, úgyhogy a hétvégén benchmarkokkal és RAM beállításokkal fogok játszani. Na jó, azért benézek WoW-ba is hosszabb időre, hogy kitakarítsam az új Pet Dungeont és farmoljam az új gear szettet a Battle for Darkshore Warfrontból.

Kaci - Elég későn realizáltam, hogy a hétvégén van a Division 2 Technical Alpha, de minden követ megmozgatok, hogy sikerüljön valahogy bejutni és kipróbálni a játékot. Vasárnap pedig elmegyek másodjára is megnézni a Pókember: Irány a Pókverzumot!, mert bár nagyon élveztem a szinkronos vetítést, kíváncsi vagyok az eredeti hangokra is.

Csirke - Ha minden jól megy, akkor sikerül most már a Red Dead Redemption 2 végére érnem. Karcolgatom a 90 órát, de még van hátra pár küldetés az epilógusból. Miután pedig elköszöntem a vadnyugattól, elkezdem pótolni az őszi elmaradásaimat, kezdésnek rögtön a Shadow of the Tomb Raiderre vetem rá magam.

Chava - Fűtött szoba, forró kakaó és egy jó könyv (Scott Lynch - A karmazsin lobogó) a vágyam és a tervem is a nap hátralevő részére. Holnap viszont felgöngyölítem az Assassin's Creed Odyssey közelmúltban megjelent bővítményének első felvonását. Ha minden igaz, akad benne pár száz perzsa, akik megízlelhetik pengémet.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)