Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mután megmutattuk a májusi lapszámnak, hogy melyik út megyen itt nyomdába, végre foglalkozhatunk félbehagyott játékainkkal is.

Hirdetés

Hogy miért is teszünk épp úgy, ahogy a leadben áll? Mert mi a befejezett ügyeket szeretjük, no meg ha egy játékot tetőtől talpig végigmustrálunk, fülétől farkáig bebarangoltunk, azaz tokától bokáig kiismertük.

Hirdetés

HP - Kicsit vissza kellene nézni a Days Gone-ba, hogy a sztori végével milyen tennivalók akadnak, de szó volt arról is, hogy közös erővel megyünk neki a The Division 2 end game kihívásainak is. Meglátjuk.

Paca - Befejezem a Devil May Cry 5-öt, még mielőtt megérkezik a Rage 2. Vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, de hiszem, hogy ha nem is lesz jó minden elemében, néhány órányi szórakozásra azért tudom majd használni.

Szada - Mivel a Humble Bundle ingyen kínálta az Age of Wonders III-at és szeretem a stratégiákat, ezért gyorsan le is csaptam rá és lehet, hogy a hétvégén ezzel fogok szórakozni, legalábbis amikor éppen nem esküvőn vagy keresztelőn fogok csücsülni. Meglátjuk.

Kivi - Befutott a Dota 2 idei világbajnokságának egyik központi eleme, a The International 2019 Battle Pass, amely ezúttal is rengeteg kihívás elé állítja a játékosokat. A vizsgaidőszaki szabadidőmtől függően néhányat megpróbálok teljesíteni, miközben a Mortal Kombat 11-ben hagyom, hogy a Noob Saibot botom verekedje át magát a sok tornyon.

Hunter - Egy kicsit élvezem a Fortnite 9. szezonját, úgyhogy az a terv, hogy kifarmolom az első pár skint. Aztán majd rájövök, hogy még mindig borzalmas vagyok ebben, feladom az egészet, és elmegyek WoW-ozni.

Kaci - Dübörög a PlayIT, úgyhogy szombaton le is ugrok Debrecenbe, hogy beszélgessek egy kicsit jófej emberekkel, meg kipróbáljam magam az Apex Legends challenge-ben.

Csirke - Már jó rég félbehagytam a Tom Clancy's The Division 2-t, szóval épp itt lesz az ideje visszatérni Washington, D.C.-be.

Chava - Rendkívül felcsigázott az A Plague Tale: Innocence küszöbön álló megjelenése, másra nem is vágyom hirtelen. Azt a pár napot, ami még hátra van, valahogy majd csak kihúzom a Life is Strange 2 harmadik epizódjával és a Fate of Atlantis DLC-csomag első felvonásával.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)