Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk húsvétkor

|

Megnézzük, mit tojt a nyuszi, meglocsoljuk, akiket szeretnénk, aztán ledobjuk magunkat egy játék elé.

Hirdetés

Szeretjük a szokásosnál hosszabbra nyúló hétvégéket, mert ilyenkor a család és a barátok mellett könnyebb időt szakítani valamilyen játékra. Tegyetek így ti is. Sonkában, tojásban és locsolókban gazdag húsvétot kívánunk mindenkinek.

Hirdetés

Szada - Egy kedves barátomtól megkaptam ajándékba az Assassin's Creed Origins - Gold Editiont, így most amikor csak van egy kis szabadidőm, akkor Bayeket irányítva merülök el az egyiptomi kultúrában. Egyelőre élvezem minden percét, majd kiderül, hogy meddig tart ki a lendület.

 

Paca - A Sony engedékenyebb, mint más kiadók, így nyugodtan elmondhatom, hogy miként az elmúlt héten szinte minden nap, úgy a hétvégén is a Days Gone-ban motorozgatok fel s alá. Jövő héten el is mondom, mit gondolok, már nagyon kikívánkozik.

HP - hogy Pacánál, úgy nálam is a Days Gone pörög most, mellé egy kis World War Z is, szóval zombik tekintetében nem szűkölködöm. Még egy kis Black Summer a Netflixen mellé, és ez egy tökéletes élőhalott hétvége. Ha mosolygok, az nem véletlen.

Csirke - Annyira várom a Mortal Kombat 11-et, hogy már végignéztem az előző két rész összes átvezetőjét, most pedig a mozifilmeknek fogok nekiesni. Igen, még a második részt is lenyomom, de azt csak becsületből. Az 1995-ös első mozit viszont széles vigyorral az arcomon nézem majd végig.

Tonight - Anno nekem a kultikus státusza ellenére is teljesen kimaradt a Vampire: The Masquerade - Bloodlines, viszont most a folytatás kapcsán annyira megfogott a játékot körülvevő hype, hogy semmiképpen nem szeretnék kimaradni ebből a buliból, így egy akció során gyorsan be is zsákoltam az első részt. A hétvégén gyorsan lezavarom a Devil May Cry 5 utolsó egy-két küldetését, aztán bele is ugrom a vámpírok által uralt alvilágba.

Kaci - A húsvét azon kevés alkalmak egyike, amikor haza utazom rokonokat látogatni, úgyhogy durva videojátékozás nem lesz a hétvégén. De egyébként sem találom a helyem, semmivel sincs kedvem játszani, annyira tolnám már a Classic WoW-ot. Ebből még baj lesz, én érzem.

Kivi - A játékok helyett a családé lesz a főszerep, és a szabadidőben inkább igyekszem felhozni magam azokkal a sorozatokkal, amikkel kicsit le vagyok maradva magamhoz képest. Azért esténként néhány kör Apex Legends vagy Dota 2 meccs bele fog férni.

Chava - A ragyogó napsütés elől a föld alá menekülök, hogy felderítsem a moszkvai metroalagutak, még ismeretlen szakaszait. Sonkát, főtt tojást, rengeteg zöldséget és egy rosszcsont törpenyulat csomagolok az útra.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)