Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ismét adunk pár tippet, hogy mivel érdemes elütni az időt, vagy mitől tartsátok távol magatokat, de a ti javaslataitokat is szívesen fogadjuk.

Hirdetés

Gondolatban Pacával vagyunk a tengerparton (az is lehet, hogy egy másikon, jó messzire tőle, de a lényeg, hogy hűs habok közelében), de az a rideg valóság, hogy az utolsó simításokat végezzük a júliusi GameStaron, hogy aztán legyen mit olvasnotok, míg elkészül az augusztusi. Szóval nincs sok időnk játszani, de persze a munka kötelez! Vagy csak ezt mondjuk.

Hirdetés

Paca - Épp nyaralok, de bepakoltam egy Nintendo Switchet, egy PS Vitát és egy iPadet is (felkészülten utazom, csak a naptejet hagytam ki pakolásnál), úgyhogy a tengerparton megy a Mario Kart 8 Deluxe, az OlliOlli 2, valamint a Heads Up.

Szada - Egy kedves barátomtól kölcsön fogom kapni a Red Dead Redemption 2-t PlayStation 4-re, így valószínűleg ezzel fogom elütni az időt, amikor éppen nem családi és baráti körben lazulok, ugyanis az elsődleges cél a grillezés és a kötetlen szórakozás a szabadban. 

HP - A Far Cry teljesen elvesztett, a Warhammer: Chaosbane ellenben beszippantott újra a maga bájos egyszerűségével, kanapé-coop formában könnyen fogyasztható darab. Azt hiszem nyári bágyadtságommal ez való nekem, és persze A Plague Tale: Innocence utolsó fejezetén is igyekszem végigverekedni magam már végre. Jó a buli, csak sok a patkány...

Csirke - Megérkezett a Magic: The Gathering Arenába a Core Set 2020, úgyhogy a hétvégén biztosan bontok pár csomagot, lenyomok néhány meccset, és közelebbről is megismerkedek az új mulligan szabállyal. 

mazur - Most, hogy a Detroit lett az egyik PS Plus játék júliusban, eszembe juttatta, hogy annak idején elkezdtem ugyan, de nem fejeztem be... ami fura, mivel kimondottan élveztem, még ajánlgattam is embereknek. Szóval itt az ideje, hogy a hétvégén végre megfogadjam a saját tanácsomat és nekiessek.

Chava - Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra - szól az ismert mondás. Meg sem tudom számolni, hány alkalommal hallottam már, de az biztos, hogy amikor elengedtem a fülem mellett, arra mindig ráfizettem. Szóval hegynyi feladatgöngyöleget görgetek magam előtt, miközben a hétvége 48 órás időkeretének egyhatodát már fel is használtam a Stranger Things harmadik évada kedvéért. Élveztem? Nagyon! Később bánni fogom, hogy nem voltam türelmes? Rettenetesen!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)