Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Fogaskerekek vagyunk most mind a print gépezetében, hiszen már csak napok választanak el a szeptemberi lapzártától.

Hirdetés

Rengeteg újdonságból tudunk választani, és még csak most durrant be az őszi/téli szezon, bőven van miről írni a magazinba is. Persze azok is találnak maguknak elfoglaltságot, aki szeretné visszakapni a tizenöt évvel ezelőtti élményeit. Talán látjuk még őket valamikor.

Hirdetés

Paca - A Remnant: From the Ashes örli fel a lelkemet, de most épp egy szórakoztatóbb bossfighthoz értem, úgyhogy megpróbálom ledarálni ezt, és remélem, a többi nem veszi el a kedvem. Egyébként meg csábít a WoW Classic, de hát nem lehet engedni neki... 

Gucs - Még mindig az Assassin's Creed Odyssey pörög nálam. Mivel a Ubisoft alaposan megtöltötte tartalommal a játék világát, és a főküldetések mellett rengeteg egyéb tennivaló akad, gyakran nem is a történetre fókuszálok, hanem csak úgy kalandozom valamerre. Szerencsére az extra feladatok többsége elég szórakoztató, úgyhogy teljesen megfelel nekem ez a kényelmes tempó.

Szabi - A gamescom alatti THQ Nordic stream hatására megvettem a Risen első részét és azt a hamisítatlan Piranha Bytes hangulatot kaptam meg tőle, amiről azt hittem, hogy a Gothic II után végleg eltűnt. Most feléledt egy régi szerelem, szóval hagyom, hogy beszippantson a világ, megpróbálom az össze apró-cseprő küldetést megcsinálni, utána pedig jöhetnek a következő részek.

HP - Egy kis Gears 5 próbálgatásra kapható vagyok, ha már ennyire jókat olvastam róla. Az előző rész kicsit csalódás volt, reménykedem abban, hogy most valóban levesz majd a lábamról a kampány. 

Csirke - Hamarosan érkezik az új szett a Magic: The Gathering Arenába, a Throne of Eldraine élesedése előtt viszont még van egy kis időm arra, hogy maximális szintre húzzam a Core Set Mastery Passt. 

Kaci - Miután a WoW Classic launchot teljes egészében Azeroth-on töltöttem, a barátnőm joggal követeli, hogy vele is töltsek több időt. Úgyhogy a hétvégén eljöttünk egy romantikus wellnessre. Eddig nagyon jól alakulnak a dolgok.

Kivi - Az időjárás nem túl kellemes, de a nappaliban ennek ellenére sportos hétvégét tartok, és a Madden NFL 20 mellett az NBA 2K20 fog pörögni.

Chava - Befejeztem a Controlt, ezért nekiveselkedem a Gears 5 kampányának, hogy ne nyeretlen kétévesként, az újdonságokról mit sem tudva ugorjak fejest a profik homokozójába, azaz a multiba.

SzadaRégóta tervezem már bepótolni a Life is Strange: Before the Stormot, mert a LiS-t imádtam. Ezen a hétvégén talán nyílik rá alkalom, így belekóstolok Chloe Price életébe. 

Blade - A Dark Souls óta megtanultam, hogy néha picit erőltetni kell a dolgokat ahhoz, hogy igazán elkapja a hangulata az embert. A The Elder Scrolls-széria ötödik részének, a Skyrimnek már többedjére adom meg az esélyt, hogy berántson, és a felújított kiadással végre sikerült elvesznem Tamriel földjén. Igazi nyugtató élmény, ahol a felfedezés öröme a legfontosabb - pont ilyen programot kerestem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)