Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Többnyire tavalyi címek és régi kedvencek kerülnek elő, míg az újabbak érkezését várjuk.

Hirdetés

Még eltart egy darabig, mire felébrednek téli álmukból a kisebb-nagyobb stúdiók, illetve a kiadók, ezért jobb híján a tavaly év terméséből csemegézünk. Amikor pedig épp olyan kedvünk akad, akkor jóval régebbi, akár tízévesnél is idősebb kedvenceket veszünk elő egy kis nosztalgiázás kedvéért.

Hirdetés

HP - Most már tényleg nem szabad többet CoD-oznom, mert teljesen elvesztem a kapcsolatot a játékvilággal. De mégis mihez kezdjek akkor? Merre forduljak? Mi mozdítana ki ebből az átokból, szellemi posványból, hol találnék felüdülést a monotonitás és a kompetitív élvezetek rabigáját hurcolva? Hol pihenhetne meg M4-et hurcoló szellemem? Mi adhatna vigaszt ebben a sok killstreak sújtotta világban? Segítsetek! Addig megyek még pár kört, mert pörög a Battle Pass...

Paca - A Fallen Ordernek vége, szerettem, élveztem, picit meggyötört, ledaráltam, jön a listám következő eleme, a Metro Exodus. Azért a tavalyi címektől haladok visszafelé a backlogban, mert próbálok naprakész lenni, ami ebben a szakmában állítólag hasznos dolog.

Szabi - Még mindig a The Witcher 3: Wild Hunt 100%-os végigjátszásának embert próbáló projektjén dolgozom. Viszont az évtizedes összesítőben írtam a Mass Effect játékokról és kedvem támadt egy kicsit újra Shepard parancsnok bőrébe bújni. Nem tudom, miért kapott el ez a nosztalgiahullám, de egyelőre nem csalódtam. 

mazur - Fenntartom, hogy a Disco Elysium az egyik legjobban megírt játék, amivel valaha játszottam, úgyhogy alig várom, hogy végre legyen egy kis nyugi és folytathassam. Mondjuk ez jó eséllyel nem most hétvégén lesz, mert ha jól átlagolom az elmúlt hetek trendjeit, akkor úgyis a Modern Warfare multijánál fogok kikötni.

Csirke - Amíg a Dragon Ball Z: Kakarotra várok, bele-belekóstolok a backlogomon gyűlő játékok hosszú sorába, most például a Remnant: From the Ashest próbálom ki, ami kicsit döcögősen indul ugyan, de úgy érzem, sikerül majd viszonylag hamar rákattannom. 

Kivi - A robusztus AAA címek helyett a Noita nevű rougulike-ot veszem elő. A játék nagyon változatos és izgalmas, köszönhetően annak, hogy főszereplő mágusunkkal folyamatosan új és furcsa varázslatokon lehet kísérletezni.

Chava - Akkorát csalódtam a Skywalker-sagát lezáró filmben, hogy kizárólag kellemes emlékeket ébresztő Star Wars termékekkel tudom csillapítani fájdalmam. Alighogy befejeztem a Kinghts of The Old Republicot, már bele is vetettem magam a bugosabb, ugyanakkor számos tekintetben átgondoltabb folytatásba. Tudom, hogy sokak szemében Revan sztorija a csúcs, de én jobban szeretem az Obisidian komor hangulatú RPG-jét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)