Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mindenki talál magának elfoglaltságot, olyan nem fordulhat elő, hogy unatkozzunk.

Hirdetés

Még mindig a játékipar mirelit uborkáját vagyunk kénytelenek fogyasztani - nem is élvezzük igazán -, de ahogy lassan átadja a tél a helyét a tavasznak, úgy előbb-utóbb megérkeznek azok a játékok is (hacsak az utolsó pillanatban el nem halasztják őket), amelyekért már érdemes feltörni a malacperselyt. Addig is igyekszünk valahogy agyonütni az időt. Ki munkával, ki utazással, ki szórakozással.

Hirdetés

HP - Vártam egy leárazást, hogy megvegyem a Need for Speed: Heatet, mert bár Paca nem írt túl kedves tesztet róla, azért reménykedtem benne, hogy el tud kapni valami arcade autós hangulat, és sikerült is szerencsére belefeledkezni az élménybe. A zenéktől, meg a bárgyúan menő körítéstől rosszul vagyok, de már lassan itt a nyugdíj, megyek vissza kockás plédben rikácsolni a Facebookra, hogy azok voltak a régi szép idők, amikor még Static-X zengett vezetés közben. De hát ezek a milleniálok nem tudnak más semmit. Vissza kéne hozni a sorkatonaságot.

Szabi - A hétvégén biztosan nem lesz időm játszani, mivel elutazom, de ilyenkorra mindig bekészítek egy jó könyvet az útra. Most a Harcosok klubja került a listám tetejére Chuck Palahniuktól. A filmet nagyon kedvelem, úgyhogy kíváncsian várom, hogy az annak forrásául szolgáló könyvi is képviseli-e azt a minőséget. De már így is túl sokat mondtam, hiszen a szabály: Senkinek egy szót se a klubról!

Gucs - Még mindig nem sikerült a Red Dead Redemption 2 végére jutnom, szóval lehet, hogy visszatérek egy kicsit a virtuális vadnyugatra. Ezen kívül pedig kellene játszanom néhány meccset a Rainbow Six: Siege-ben is, mert közeledik a szezon vége, és jó lenne feljutni egy magasabb rangba.

Szada - Egy kicsit szüneteltetem a Death Strandinget, hogy megnyugodjanak az idegeim, átmenetileg pedig úgy gondoltam, hogy szemezgetek a Steam könyvtáram felhozatalából. Újra kedvet kaptam például a Portal 2-höz, amit évekkel ezelőtt már egyszer-kétszer végigjátszottam, de most ismét nekifutok. 

Kivi - Az előző héten eléggé berántott az NBA, így maradok az NBA 2K20 MyTeam módjánál. A mikrotranzakciós lehetőségek nélkül is elég ütős csapatom van, amit szépen lassan építgetek és fejlesztek hétről hétre.

Csirke - Belefogtam konzolon a Darksiders Genesisbe, de sajnos eléggé lehangolt az, amit tapasztaltam. Úgy tűnik, hogy ez a széria bizony számomra már csak csalódásokat tartogat, amit végtelenül sajnálok. Pedig alapvetően ez egy piszok jó ötlet volt, kár hogy ennyire vérszegény lett a végeredmény. 

Chava - Sikerült jól megfáznom a hét közepén, ezért takaróba bugyolálva pötyögöm a márciusi PC Worldbe szánt cikkeimet, de csak két köhögésroham között, és olyan komótosan, mintha a nyugdíjas éveimre gyakorolnék. (Tipp kezdő turistáknak: ne induljatok városnézésre 2 °C-ban, viharos széllökések közepette, bármennyire is unalmas a szállodai szobában dekkolni.) Miután leadtam mindent, folytatom az F. Scott Fitzgerald-maratont, azaz megnézem a Z: The Beginning of Everything és a The Last Tycoon sorozatokat, mert a mozifilmeken már túl vagyok. Utána jöhetnek a könyvek, mindig a legjobbat hagyom a végére.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)