Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Némileg beszűkültek a lehetőségeink az utóbbi napokban, de szerencsére épp kéznél vannak kedvenc játékaink.

Hirdetés

Úgy fest, hogy egy darabig kénytelenek leszünk magányos elfoglaltság után nézni, amíg vissza nem térnek a dolgok a rendes kerékvágásba. A napos oldalról szemlélve remek alkalom ez arra, hogy új játékokba kezdjünk, befejezzünk korábban félbehagyottakat, megnézzünk pár filmet és sorozatot, vagy beletemetkezzünk egy jó könyvbe.

Hirdetés

HP - A Resident Evil 3 Remake demót nézegetem (már vagy negyedszer), és nagyon kíváncsian várom a tesztelést, egyelőre kicsit félek attól, mennyire lesz a böszme nagy Nemesis túltolva a játékmenetben (már a régiben sem szerettem túlzottan ezt a folyamatos pszichikai nyomást). Közben persze egy kis Doom Eternal vezeti le a karantén-stresszt, és persze a mazurral és Pacával közös CoD Warzone Plunder pénzvadászata is remek időtöltés, remélem minél több alkalmunk lesz rá. Mindegyik játék között kezet mosok persze, fő az óvatosság.

Paca - Mivel a Doom Eternal multija csak péntektől játszható, belevetem magam a Battlemode-ba, illetve ledarálom a Resident Evil 3 demóját is. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire lesz kemény ellenfél Nemesis, nem tolják-e túl; néha már (a Claire-es 2nd Runban) Mr. X-ből is elegem volt a Resident Evil 2-ben.

Gucs - Tök jó lenne folytatni a megkezdett játékaimat, de nemrég vásároltam egyhavi játékidőt a World of Warcrafthoz, hogy végre közelebbről is megnézhessem, mit tud a Classic. Szinte pont olyan hangulatos a játék, mint a vanilla, és még mindig eléggé addiktív is, szóval nem biztos, hogy jó ötlet volt ez az egész. Valószínűleg elmélkedem is majd ezen egy kicsit, miközben a rosszfiúkat ütlegelem Azeroth-on.

Szabi - Mivel a szociális interakcióim egyre inkább a Discordra korlátozódnak, így lehetőségem nyílik rég dédelgetett vágyam, egy D&D kampány megvalósítására. Régi tervem ellenére még soha nem sikerült összehozni, hogy részt vehessek egyben, úgyhogy egy ideje kacsintgattam afelé, hogy DM-ként toborzok magam mellé néhány komát és uccu neki. Hunter kolléga egyik készülő cikke pedig megadta a végső lökést ehhez (napokon belül ti is olvashatjátok), szóval valószínű, hogy minden szabad percem az elérhető szabálykönyvek tanulgatásával és a világ megismerésével telik majd. 

Csirke - Van még pár elintéznivalóm a Nioh 2-ben, úgyhogy a hétvégét yokaivérben fürödve fogom eltölteni, illetve amennyit csak tudok, játszok a kölykökkel. A kislányom most épp az egyik Venom figurámra van rákattanva, és össze is rakott vele és Pókemberrel egy olyan sztorit, ami sok képregényes mozifilmet gond nélkül überel: Venom megpuszilta Pókembert, barátok lettek, és együtt elmentek a játszótérre. Vége, mindenki boldog, mindenki elégedett. 

Szada - Rengeteg a dolog, de amikor éppen nem a feladataimat pipálgatom ki, akkor egy új, még meg sem jelent játékot tesztelek majd, hogy cikk születhessen belőle: ez az Iron Danger, egy taktikai szerepjáték időmanipulációs lehetőségekkel. 

Kivi - Nagyon sok a tennivaló és a különböző játékmód az MLB The Show 20-ban, váltogatom, hogy egy csapatot próbálok dinasztiává alakítani, vagy a fiatal újonc karakteremmel igyekszem kitörni a Minor ligákból az igazi nagyágyúk közé. Ezek mellett még ott a Diamond Dynasty is, amit szépen lassan építgetek az újonnan megszerzett játékosokkal.

Chava - Voltaképp a Doom Eternal megjelenése és a srácok azóta sem szűnő lelkesedése ébresztett rá, hogy hajdanán nem fejeztem be a 2016-os Doomot. Nos, ennél jobb alkalmat keresve sem találnék egy kis pokoljárásra, ami kvázi szelepként is szolgálhat a napokban felgyülemlett gőz kieresztésére.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)