Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A szerkesztőség egyik fele a szegedi PlayIT-en húzza a gályát, de a munka közben az ő eszük is csak a játékokon jár.

Hirdetés

Ez a hétvégén természetesen minden a tavaszi PlayIT-szezon utolsó állomása, vagyis a szegedi Show körül forog, azonban nem csak ennek a gamer ünnepnek területén pörögnek a játékok, hanem a szerkesztőség tagjainak otthonaiban is. 

Paca - PlayIT után Overwatch lesz, ha marad még erőm, de lehet, hogy fejjel előre beugrom a zuhanytálcába, és ott alszom el.

Kaci - Annyira szeretném már elkezdeni az Uncharted 4-et, de az Overwatch egyszerűen nem ereszt. Még mindig csak néhány hőssel játszom elfogadható szinten, amit mihamarabb szeretnék orvosolni, így a hétvégén megpróbálom az interneten fellelhető guide-ok tartalmát átültetni a gyakorlatba. A többiek biztos nem örülnek majd, hogy szerencsétlenkedem egy ideig, de hosszútávon remélhetőleg megéri.

BZ - Szombaton PlayIT Szeged nagyszínpad, vasárnap pedig költözködöm új lakásba, ezért a játék kimarad. Szóval szóljon inkább egy kis Slayer, mert az jó. 

Nightwolf - A nyár első hétvégéje a melóról fog szólni, de lesz kellemes része is... Nézzétek csak a videót: 

Somi - Még mindig ég az Overwatch láz itthon, és hamarosan lesz saját is (jelenleg párom accján garázdálkodom). De játék előtt Magdinak való tartozásom törlesztem a The Detail teszt formájában.

Szada - Most, hogy megérkezett a The Witcher 3: Blood and Wine, nem is lehet kérdéses, hogy mi fog pörögni, Geralttól fogok méltó búcsút venni. A CD Projekt RED-ben még sohasem csalódtam, most sem fogok, ebben biztos vagyok. 

Tonight - Hatalmas fáziskésések után sikerült eljutnom a Metal Gear Solid 5 stáblistájáig, csak azért, hogy aztán jól arcon csapjon az igazság: ez még csak az első fejezet volt. Szóval ha lesz időm, akkor két matekpélda között gyorsan fejbe kólintok néhány Cypher katonát, hogy kiderítsem a teljes igazságot. Tudom ám, hogy van egy csavar a végén, aki lelövi nekem a poént, arra nagyon irgum-burgum!

Csirke - Eléggé rápörögtem a tavalyi Mad Max játékra. Bár egy idő után tényleg kissé monotonná válik a játékmenet, ebből a gyönyörűen kegyetlen poszt-apokaliptikus világból nehéz kiszakadni. Csak ne lennének az ellenfelek annyira középszerűek... 

Chava - Keszeg hátán ellovagolni a naplementébe. Valahogy így képzelem Geralt utolsó jelenését, amiről rövidesen magam is meggyőződöm, ahogy óráról órára közeledem a végjáték felé.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)