Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A hétvége sosem telhet el játék nélkül, tovább erősítjük ezt a masszív elhatározásunkat.

Hirdetés

Ilyen kellemes időben mindenkinek a szabadban a helye, elvégre ki tudja, meddig tart még az indián nyár - bár mazur már most a rossz időt jósolja meg, de egyelőre még nincs igaza. A szerkesztőség tagjai azért megpróbálnak ezen a csodás hétvégén is szakítani egy kis időt kedvenc hobbijukra. 

Hirdetés

HP - Egy kis CoD multi várható a kollégákkal közösen, hátha így jobban fog tetszeni az élmény, ami egyelőre nem tudott sehogy sem megfogni. Sajnos én már kiöregedtem ebből a kompetitív világból, a kandalló mellett, pokrócba bugyolálva, forró teát szürcsölgetve pöckölgetem a single-player élményeket, még azokat is csak könnyű fokozaton. Köszönjetek csókolommal, ha láttok!

Paca - A napokban beújítottam egy Nintendo Switchet, úgyhogy őrületes Mario Kartozások zajlanak épp, de lámpaoltás után sunyiban kilógok egy kicsit CoD-ozni is. 

Kivi - A szinte már szokásos hétvégi Forza Horizon 4 mellett leginkább focicsapatok igazgatásával fogok foglalkozni a Football Manager 2019-ben, és ha marad időm, akkor kicsit lengedezek pár felhőkarcoló között Spider-Man bőrébe bújva.

Csirke - Mielőtt egy kis szabadságra megyek, még egy WWE 2K19 és egy Soulcalibur VI tesztet is le kell adnom, úgyhogy a tervek szerint öklök suhogása és kardok csattanása tölti meg a hétvégét. 

Mazur - Ha sikerülne összetrombitálni a Csirke-HP-Paca álomszkvadot, akkor szívem szerint az új CoD Blackout módjában tölteném az ünnepet, de jó eséllyel Lego DC Super Villains vagy Starlink lesz a (családi) program a gyerekekkel. Persze ha jó idő lesz, akkor kirándulunk! (Nem lesz.)

Kaci - Kooperatív lövöldék tengerében fürdök, így a hétvégén az Overkill's The Walking Dead és a Generation Zero lesz terítéken, kiegészítve egy kis World War 3-mal. Közben meg persze nyúzom még a Black Ops 4-et, mert a Blackout végtelenül szórakoztató.

Szada - A terv az, hogy kipróbálom milyen vérszívónak lenni a Vampyrban egészen addig, amíg be nem fut a Thronebreaker: The Witcher Tales, mert onnantól kezdve elveszek majd Meve történetében és világában. 

Chavalier - Már szombat hajnal óta megpróbálom csontival, gilisztával és kukoricával fejen találni a Dunában úszkáló halakat, hogy aztán a hétvége hátralévő részében annyi időt szánjak játékokra (Assassin's Creed Odyssey, Phantom Doctrine, Pathfinder: Kingmaker), amennyit csak lehet.

És ti mivel játszotok ezen a csodás hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)