Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a PlayIT hétvégéjén

|

Szombaton testületileg kivonulunk a PlayIT-re, hogy aztán vasárnap mindenki a maga módján eressze ki a gőzt.

Hirdetés

Természetesen a PlayIT határozza meg hétvégénket, ahol néhány kivételtől eltekintve a teljes szerkesztőség képviselteti magát.

daev - A szombatot a PlayIT nagyszínpadán töltöm majd drága barátom, BZ társaságában. Ha életben maradok - márpedig ez a terv -, akkor vasárnap végigtoljuk a pajtásokkal a Mansions of Madness 2nd Edition egyik nehezebb kampányát. A hozzá tartozó társalkalmazás egyszerűen zseniális, már az első játékunk alatt beleszerettünk.

Paca - Nem mintha nem lenne mivel játszanom, de olyan árak repkednek a Black Friday miatt, hogy nem tudok nemet mondani a Titanfall 2-re és a Watch Dogs 2-re. Miután ezeket megvettem, folytatom a Super Mario Makert 3DS-en, mert decemberig csak annyi időm marad játékra, amit a... kézikonzolos helységben töltök.

- A szombati programot a PlayIT uralja nálam is (a képzeletbeli tortán pedig a Video Games Live koncert lesz a hab), úgyhogy vasárnap valószínűleg egy kis laza Overwatch lesz a levezetés. De hogy ne rontsam el a csapattársaim napját a várhatóan kicsit agyhalott játékommal, lehet, hogy felugrom a PTR-re kipróbálni az átdolgozott Symmetrát, ott úgysem számít semmi.

Szada - Szombaton PlayIt, egyébként Divinity: Original Sin 2.

Kaci - Mint mindenki, én is a PlayIT-en töltöm a szombatot, vasárnapra pedig egy kiadós alvást terveztem. Persze most, hogy elindult a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja, néhány kört biztos játszom az új operátorokkal.

HP - A PlayIT után leginkább az alvás gondolata csábít, de most éppen sorban áll a Watch Dogs 2, a Titanfall 2, a BioShock Collection is, hogy végre foglalkozzak velük, és akkor még egy Dead Rising 4 teszt is beeshet bármikor. Jaj, én szegény.

Mocsy - A PlayIT-et valahogy szeretném kipihenni, de már látom, hogy egy nap kevés lesz ehhez, így nem is nagyon zsúfolok bele túl sok játékot. Leginkább a Division új kiegészítőjével, a Survival DLC-vel fogok ismerkedni. Kifejezetten jó lett, de az új nehézségi szintnek köszönhetően lehet előröl kezdeni az öltözködést.

Tonight - A szombati napot természetesen nekem is faltól falig tölti ki a PlayIT, ebből pedig egyértelműen következik, hogy vasárnap valószínűleg a feltámadásra fogok kísérletet tenni. Attól tartok, hogy játszani nem lesz nagyon energiám, szóval az új kedvenc sorozatomat, a Bojack Horsemant fogom kómás arckifejezéssel bámulni.

Nightwolf - Falbontás, ablak és ajtó csere, festés, ahol már lehet, ott kicsi parkettázás... körülbelül február végéig... minden hétvégén...
Azért lehet, hogy elindítok egy Simset és megnézem, hogy ott milyen gyorsan megy egy házfelújítás, míg az életben milyen komótosan.

Csirke - A többekhez hasonlóan a szombatot én is a PlayIT-en töltöm, vasárnap pedig szorgosan gyűröm tovább a Uncharted: The Nathan Drake Collectiont.

Chava - A szombati PlayIT után levezetésként családi ebéd másnap és egy kis Tyranny szerepel a táncrendemben. Piszkosul rákaptam az ízére, teljesen megrészegített a hatalom, ami azzal járt, hogy amolyan egyszemélyes rögtönítélő bíróságként határozok emberek sorsáról.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)