Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (március 4-5.)

|

Szívünk szerint minden gépet kikapcsolnánk a tavasz első hétvégéjén, csakhogy Damoklész kardjaként lóg felettünk a lapzárta.

Hirdetés

Szikrázó napsütés, valamint jobbnál jobb játékok hívogatnak sziréndalukkal, de a mérleg másik serpenyőjében ott az ostorát csattogtató zsarnoki főszerkesztő. És ugyan ki merne dacolni vele?

Paca - Mielőtt még beindul a PlayIT szezon, elutazom négy napra egy kis munkamentes kikapcsolódásra. Ha minden igaz, mire visszajövök, pont itthon vár a Wildlands, fejben abban tervezgetek behatolásokat.

Hunter - Ha már ingyen lehet szenvedni picit az első világháborúban, akkor kihasználom a 10 órás hétvégi próbalehetőséget a Battlefield 1-ben. Aztán megyek is vissza görnyedni a KRESZ könyvem fölé.

Csirke - Csak új tudom nyugodt szívvel elengedni a Final Fantasy XV-öt, hogy lemészárolom a hegynyi óriásteknőst, Adamantoise-t is. A 99-es szintű jószág több mint 5 millió HP-ja nem vicc, úgyhogy most vadul lépem a szinteket, hogy méltó ellenfele lehessek.

mazur - Annyi nagyokos hozzászóló fröcsögi hogy a legszarabb játék az ismert világegyetemben, míg mások szerint a vakok újra látnak, a bénák újra járnak földöntúli nagyságától... bár sajnos a kommentelők jó része nem is játszott vele. Úgyhogy megnézem inkább magamnak ezt a Horizon Zero Dawn-t.

BZ - Most épp nincs semmilyen nagyobb és újabb játékos, ezért szépen visszanézek a Rustba, ahová megint egy tonna újdonságot pakoltak be. Új építőelemek, ruhák, fegyverek, ideje felfedezni mindent és építeni néhány pofás bázist, hogy aztán persze április első csütörtökén újra töröljék az összes szervert az akkori frissítés miatt. Sebaj, a Rust az én homokmandalám.

Nightwolf - Most már tényleg befejezem az Assassin's Creed Rogue-t. Teszek én rá, hogy éppen bontják a falat és tépik fel a parkettát körülöttem.

Szada - Mivel hamarosan befut a Mass Effect: Andromeda, azt tervezem, hogy újból előveszem a korábbi két részt, de lehet, hogy inkább csak a Mass Effect 3-as emlékeimet frissítem fel, mert a másodikat annyiszor végigjátszottam, hogy szinte kívülről fújom.

Kaci - A haverok már régóta rágják a fülem, hogy nagyon ki akarják próbálni a Resident Evil 7-et VR-ban, úgyhogy minden befolyásom latba vetve sikerült megszereznem Pacától a PlayStation VR-t, amire rá is megyünk ma este.

Chava - Még mindig nem pihentem ki az éjszakába nyúló Elritch Horror partit, ezért kétséges, hogy sikerül-e élve átvergődnöm a Torment: Tides of Numenera szövegtengerén. Pedig szeretném még a Mass Effect trilógiát is újrajátszani, hogy felkészülten várhassam az Andromedát.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)