Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (április 1-2.)

|

Kérem szépen, minket elnyomnak, fondorlattal, erőszakkal, és zsarolással játékra kényszerítenek.

Hirdetés

Ketyeg az óra, közeleg a lapzárta, nyakunkon a kés és Magdi a sarkunkban. Ilyenkor produkálni kell, nincs kifogás, nincs kecmec.

Paca - Az utóbbi pár napban kicsit kiábrándultam a Siege-ből, olyan meccseket vesztettem el, amit simán nyerni kellett volna. Én tudom, hogy mindent megtettem (nehéz az ellenkezőjét gondolni, ha csapatelsőként, 10-15 killel zárok), csak ha olyanokkal vagyok együtt, akik még csak be sem találnak az épületbe, akkor egyedül kevés vagyok. Rápihenek a hétvégén, belekezdek a Horizon Zero Dawnba, az állítólag jót tesz.

Kaci - Pacával ellentétben nekem mostanság szerencsére kifejezetten jól megy a Siege, a hétvégén azonban nem nagyon lesz játék, mert az élet minden területén nagyon komoly elmaradásaim vannak, amiket muszáj leszek pótolni. Viszont mivel sokan zaklatnak, hogy ugyan kezdjem már el nézni a Black Mirror című sorozatot, néhány részre valószínűleg szakítok időt vasárnap, de szigorúan csak azután, hogy mindennel végeztem.

Csirke - Szépen lassan haladok a The Witcher 3: Wild Hunt DLC-ivel, már túl vagyok a Hearts of Stone-on és a Blood and Wine izgalmas kalandjait falom éppen. Minden pillanatát imádom!

Hunter - Mivel kijött a StarCraft: Brood War 1.18-as tesztverziója éppen leporolom minden StarCraft tudásom, hogy legalább egy 10 százalékos winratet össze tudjak kaparni. Jelentem a koreai haverjaim még mindig úgy vernek meg, mint 10 évvel ezelőtt. Jó látni, hogy vannak dolgok, amik sosem változnak.

HP - Zavarbaejtő lemaradásaim vannak a print terén, érzem, ahogy Magdi már a vudu babámat veszi elő a rendkívül éles kötőtűkkel, szóval a hétvégén körmölök, írok, gépelek, iniciálékat másolok. Ebbe egy The Walking Dead: A New Frontier - Ep 3: Above the Law teszt is belecsúszott, de ennyi minden, amit remélhetek a játékipartól most.

daev - Ez egy elég sűrű kis hétvége lesz, de annyira beleszerettem a Thimbleweed Parkba, hogy muszáj lesz egy kicsit játszanom. Azt még nem tudom, hogy mi helyett.

BZ - Nocsak, már megint valami, amiben egy rugóra jár az agyunk Daev-vel. Pénteken szereztem be a Thimbleweed Parkot, és készülök újra kölyök lenni egy régi szép világban, ahol pixeles, lassú kalandokkal telik el a nap.

Chava - A századik játékóra felé közeledve elvarrom az utolsó szálakat is, mielőtt fejest ugranék a Mass Effect: Andromeda fináléjába. Ha ezzel végeztem, valami rövid és könnyed játékba kezdek, talán előrehozom a Firewatch-ot a listám élére.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)