Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szombaton a debreceni PlayIT helyszínén múlatjuk az időt, vasárnap pedig mindent elkövetünk azért, hogy időben nyomdába kerüljön a májusi GameStar.

Hirdetés

Így vagy úgy, de a játékok határozzák meg ezt a hétvégét is, mert ha nem kikapcsolódásként foglalkozunk velük, akkor is a sarkunkban loholnak, a nyakunkba lihegnek és beférkőznek az álmainkba, magyarán pokollá teszik az életünket. Csirke és Kaci például napokig nem meri majd lehunyni a szemét.

Csirke - Minden bátorságomra szükség lesz, hogy át tudjam vészelni az Outlast 2 borzalmait. Egy ilyen feladat mellett már tényleg semmiség lesz végigdolgozni a debreceni PlayIT-et és PlayIT Plust.

Paca - Szombaton Debrecen vendégszeretét élvezem (írjátok meg, hol a legjobb a pizza), vasárnapra meg szabadtéri program van tervben, ha az eső el nem mossa. Egyébként ha leadtam minden print cikkemet (ami még négy tesztet jelent, *sóhaj), befejezem végre a Horizon: Zero Dawnt.

Grath - Elvileg a Preynek kellene dübörögnie, de nagyon úgy tűnik, hogy az első végigjátszás 105 órája nem volt elég, és elindítottam a Persona 5-öt ismét, New Game Plus módban is... És akkor a Mario Kart fenyegető árnyékáról még nem is beszéltem...

- A cél az, hogy végre belenézzek Mirage: Arcane Warfare bétájába, de nem kizárt, hogy a Dawn of War III kampánya (vagy a kismillió multis játék, amikkel játszom) megakaszt út közben.

Nightwolf - Guild Wars 2 van komák. Olyan buli jött össze Lake Doricban, hogy öröm nézni. Odamész egy engineer karakterrel a kentaur tábor közepébe, leraksz pár löveget és addig jön a loot, amíg ki nem fogy az áram a világból. Kíváncsi vagyok, hogy az ArenaNet mikor vág oda ennek a lehetőségnek, de amíg lehet, addig élünk vele, mert zsiványok vagyunk ho-ho!

Somi - Ez a hétvége elsősorban a családomé, még inkább édesanyámé aki hosszú kiküldetéséből most érkezik haza éppen anyák napján. Szombaton engedhetek kis időt pár Dota2 meccsre.

Kaci - A szombati napot Debrecen csodálatos városában töltöm, de amint vége a PlayIT Plusnak, azonnal indulok is haza, hogy mihamarabb folytathassam a Prey végigjátszást. Elképesztően berántott a játék, bár minden egyes alkalommal felsikítok, amikor előugrik egy Mimic.

Chava - Mélytengeri búvárként merültem el a magazinnal kapcsolatos teendőim között, ezért kevés esélyt látok arra, hogy bármi egyébre időt tudjak szakítani. Ha mégis sikerülne valamikor a felszínre emelkednem friss levegőért, akkor meglesem a végtelenül szívfacsaró Th1rteen R3asons Why még hiányzó epizódjait.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)