Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Közeledve a lapzártához szűkül a mozgásterünk, de a tartalomgyártás mellett játékra és pihenésre is szakítunk időt.

Hirdetés

Óriási szerencse, hogy néhányunkhoz még nem jutott el az ógörög Assassin's Creed, mert biztos, hogy ebben a pillanatban is "This is Sparta!" felkiáltással rugdosnánk végig minden athéni naplopót a város főutcáján. Így viszont még látok rá esélyt, hogy határidőre elkészüljön az októberi GameStar.

Hirdetés

Paca - Míg a szerkesztőség nagy része épp az Assassin's Creed Odyssey világában merül el, én beköltözöm az Astro Bot: Rescue Mission-ébe. Végtelenül aranyos és kreatív VR-os platformer, ami kreatívan használja ki a DualShock 4 és a PSVR lehetőségeit is.

Szada - Pörög tovább a Deus Ex: Mankind Divided PlayStation 4-en, mert még bőven van mit felfedeznem, sok hátsó maradt, amit szétrúghatok Adam Jensennel.

Kaci - Nagyon rácsúsztam az Assassin's Creed Odyssey-re, úgyhogy szívem szerint egész hétvégén azt nyomnám, de van még néhány printes elmaradásom, előbb ezeknek szeretnék a végére érni. Vasárnap délután pedig az InGame-ben lesz egy kis társasjátékos összejövetel, amin mindenképp ott leszek, úgyhogy ha valakinek van kedve lepacsizni és játszani valamit, az ott megtalál.

Csirke - Bár már befejeztem az Assassin's Creed Odyssey-t, lezártam az összes fő történetszálat és láttam minden befejezést, még mindig nem tudom elengedni a hellén világot. Akad ott pár mellékküldetés, aminek mindenképp pontot szeretnék tenni a végére. 

HP - Még mindig Assassin's Creed Odyssey, amire persze lehet hányni az epét, hogy ez már nem az az AC, de ettől még az Odyssey tökéletes élmény, nem ereszt már 35 órája. Közben azért lepörgött a tragikusan elhunyt Telltale Games The Walking Deadjének második része is a végjátékból, hamarosan jön majd a teszt is róla. Nem tudom, lesz-e folytatás, de Clementine története érdemelne azért valami méltó befejezést, nem csak egy csődjelentést.

Kivi - Folytatom a versenyzést és Nagy-Britannia felfedezését a Forza Horizon 4-ben, illetve kipróbálom a Darkest Dungeont, ha már pár napja sikerült kedvezményesen begyűjtenem.

Chava - Menedzser lettem és kalandozó, akinek Golarion egy vitatott hovatartozású szegletében sikerült kihasítania magának egy saját királyságot. Küzdök az ellenem ármánykodókkal, az adófizető alattvalóimat fenyegető szörnyekkel és útonállókkal, de leginkább a roppant igazságtalan RNG-vel. Vannak pillanatok, amikor gyötrelemnek érzem, és a pokolba kívánom az egészet, de ha őszinte akarok lenni, muszáj beismernem, hogy teljesen beszippantott a Pathfinder: Kingmaker.

Most pedig ti következtek. Mivel játszotok, mit érdemes szerintetek kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)