Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Természetesen most is játszunk, de senki sem meri bevallani, hogy emiatt késnek a magazinba szánt cikkei.

Hirdetés

Nagyon szeretnénk már felpattanni az új Metróra, animehősöket bucira verni, esetleg Vasembernek érezni magunkat egy menő páncélban, de szólít a kötelesség és minden körülmények között tartjuk magunkat a leadási határidőhöz. Legalábbis ez a hivatalos álláspontunk, ha bárki kérdezi.

Hirdetés

Paca - Még mielőtt eljön február 15. és mindenki más miatt teszi félre a munkát (én az Anthem miatt fogom), belenézek pár játékba, ami kimaradt az elmúlt években. A Metro 2033 is ezek között van, megpróbálom befejezni az Exodus előtt.

Hunter - A Jump Force közelgő megjelenésének köszönhetően én most teljes anime módra hype-oltam magam, úgyhogy a következő 2 hétben Hunter x Huntert és One Piece-t fogok darálni, Nissin ramenen fogok élni, és alvás közben a csakrámra fogok koncentrálni.

Csirke - Kezdek rácsavarodni a Shadow of the Tomb Raiderre. Ideje lesz viszont belehúznom, mert közelegnek a nagy februári megjelenések, amik hatására szegény Lara valószínűleg kispadra kerül majd.

Kivi - Vasárnapról hétfőre virradóra játsszák a Super Bowlt, amit természetesen idén is nézni fogok. A nagy meccsre pedig a Madden NFL 19-cel tervezek hangolódni.

Kaci - A múlt heti zárt bétáról lemaradtam, de most már csak illene belenézni az Anthem demójába. Persze szigorúan csak az után, hogy leadtam a tartozásomat a printnek, mert már így is nagyon szúrós szemmel néznek rám ezek a kedves emberek.

Chava - A Telltale csődje felett érzett sokk miatt egészen mostanáig halogattam, hogy belenézzek a The Walking Dead: The Final Season folytatásába. Pedig igazság szerint nagyon is kíváncsi vagyok rá, hogy milyen kalamajkába keveredik Clementine és AJ a továbbiakban. Van egy tippem a befejezést illetően, ami vélhetően sokak teóriájával egyezik, de majd márciusban visszatérünk rá.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)