Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ráfordulunk a lapzárta hetére, de előtte még veszünk egy mély levegőt, és foglalkozunk egy kicsit aktuális kedvenceinkkel is.

Hirdetés

Már csak néhány napunk marad hátra, mielőtt nyomdába tessékelnénk az áprilisi számot, ezért ég a kezünk alatt a munka. Persze, aki már végzett a rá eső résszel, az most nyugodtan lazíthat.

Hirdetés

Paca - World Tier 3-ig jutottam a The Division 2-ben, szerintem megvárom, míg beérnek a többiek. Itt már azért érzem a mellbimbóimra akasztott krokodilcsipesz szorítását, amikor egyedül megyek, gondolom nagyobb tierekben még az áramot is bekapcsolják. Lazításképp DiRT Rally 2.0-zok, ami megint csak nem egy könnyed élmény. Nem tudom, miért csinálom ezt magammal. 

Szada - Annyi dolog volt/van, hogy egyszerűen nem tudtam semmi komolyabbal foglalkozni, így tömegközlekedés közben lecsekkoltam az új, mobilos Lemmings játékot. Nem igazán vagyok elmosva tőle, de egy esélyt még adok neki.

Kivi - A Borderlands 3 leleplezése meghozta a kedvem a sorozat első részéhez. Sajnos túl sok időm nem lesz játékra, de azért majd belevágok a történetbe.

Kaci - Az én szegénységi bizonyítványom, de a mai napig nem láttam a Végtelen háborút. A Végjáték előtt azért nyilván illene pótolni, úgyhogy játék helyett a szabad óráimat erre fordítom a hétvégén.

Mocsy - A The Division 2-ben beléptem a végjátékba, Tier 5-ös szinten vadászom le a Hiénákat Washington utcáin. Időközben megkezdtem a zöld szettek összerakását, ehhez viszont ipari mennyiségű küldetést kell tolni magasabb fokozaton. Egy ideig még kitart az újdonság varázsa, de leginkább már a nyolcfős raideket tolnám. Oda viszont nem lehet mindenféle szakadék ruhában és durranó puskával bemenni, így maradnak a küldetések. Ördögi kör ez, nehéz lesz innen kimászni. 

HP - Véget ért a The Walking Dead (mármint a Telltale-Skybound gondozásában született), azt gyászolom. Na jó, egy kis The Division 2 beleférhet azért, de már eléggé idegesít az endgame.

Csirke - Vészesen közeledik a lapzárta, úgyhogy utolsó printes elmaradásaimat próbálom meg még időben törleszteni, most épp vadul nyúzom a Dead or Alive 6-ot, ami végtelenül kaotikus sztorimódja mellett is képes azért szórakoztatni. 

Chava - Sokadjára követem el azt a hibát, hogy egyszerre belekezdek vagy öt-hat játékba, és most képtelen vagyok eldönteni, hogy melyiket folytassam. Egy hajszálnyival vezet a többiek előtt a Pathfinder: Kingmaker legújabb kiegészítője, emiatt aztán hacsak meg nem gondolom magam, az a legvalószínűbb, hogy a Varnhold's Lot oltárán áldozom fel kevéske szabadidőmet.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)