Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Miután nyomdába küldtük az év utolsó előtti GameStar magazinját, nincs is más hátra, mint előre, azaz fejest ugrunk az őszi játékkínálatba.

Hirdetés

Ha így folytatja az időjárás, tavaszig ki se dugjuk az orrunkat kellemesen melegre fűtött kuckónkból. Lássuk, ezúttal ki mivel üti agyon az idejét, és mekkora túlzásokba esik, ha régi idők jelentéktelen eseményeiről mesél.

daev - Chavának hála a hétvége egy részét a Watch Dogs 2 társaságában töltöm majd. A következő GS-ben mesélek majd, addig legyen elég annyi, hogy az első benyomás meglehetősen vegyes. Jaj, vasárnap maratoni társasozás is lesz, jeeee!

Paca - Valószínűleg pont úgy alakul, hogy az egyik sandboxból esek át a másikba, és a Mafia 3 befejezése után jövő héten nekilátok a Watch Dogs 2-nek. Előbbiben már csak Sal Marcano és az egyik kisfőnöke él, nincs sok hátra, hogy New Bourdeaux teljesen az enyém legyen.

Kaci - Az eredeti tervek szerint Dishonored 2 lett volna a hétvége programja, de a jelek szerint a PC-s port nem sikerült hibátlanra, úgyhogy szombaton elsétálok az 576KByte-ba átvenni a gyűjtőit, ami így bontatlanul csücsül majd a polcon, amíg meg nem érkezik az első nagy javítás. Addig marad a Rainbow Six: Siege, ahol egyébként most szabad a játék a hétvégén, úgyhogy akinek eddig kimaradt, annak most érdemes rávetnie magát.

Csirke - A kezdetektől fogva Xbox konzolok csücsültek a nappalimban, de most nem bírtam magammal és már a megjelenés napján megvettem a PlayStation 4 Prót, hogy valami végre elkezdje kihasználni a 4K-s tévémet. Az Uncharted 4-től pedig azonnal le is olvadt az arcom.

Nightwolf - Úgy szétaláztam Chavát néhány évvel ezelőtt XCOM: Enemy Unknownban, hogy még mindig sántít a jobb lábára, és ha valaki hirtelen áll fel a szerkesztőségben az asztaltól, akkor szerencsétlen még mindig megremeg és összehúzza kicsit magát! Ez egy átlagos sztorinak hangozhat, de tudni kell, hogy én akkor játszottam először vele, ő meg egy hosszas tesztelés után, kőkemény titánként tornyosult fölöttem, szóval igazi Dávid és Góliát harc volt. Győztem, Chava megszégyenült, amit egy hosszas csenddel és hümmögéssel konstatált, majd érkezett egy bőséges magyarázkodás, amin olyan álcázott kövérséggel mosolyogtam, mint most, ahogy eszembe jutnak azok a dicső események. Így újra előrántottam az idegenek invázióját és megpróbálok a gép ellen is birokra kelni, de megvallva a pislogást, nem mindig ér fülig a szám, mert szemét csaló a gép - nyilván!

Tonight - Nagyon régóta szerettem volna kipróbálni a Gone Home című sétálás szimulátort, most pedig végre megszereztem. Ez az alapvetően nyugisabb játék tökéletesen illeszkedni fog a rendkívül béna időjáráshoz, ami odakint van.

Chava - Tanácstalanul bámulom hol a PC-t, hol az Xbox One-t, mert képtelen vagyok eldönteni, hogy előbb a Dishonored 2 trónbitorlóját tanítsam móresre, vagy inkább a Tyranny leigázott világában tegyek rendet. Send help!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)