Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a táborban (és azon kívül)

|

Előttünk a nyár legjobb hete, ahol természetesen a játékoké lesz a főszerep.

Hirdetés

Csapatunk jelentős hányada tölti majd az elkövetkező napokat a Velencei-tó partján, ahol újra teltházas GameStar tábort rendezünk. PC-s és konzolos játékok, társasjátékok, versenyek és strandolási lehetőség boldogítja a táborozókkal tartó kollégákat, de vélhetően azok se fognak unatkozni, akiknek idén ez a buli részben, vagy teljes egészében kimarad.

Paca - Belefogtam a Mass Effect: Andromedába, de egyelőre csak ímmel-ámmal játszogatom, valahogy nem kapott el sem a hangulata, sem a játékmenete. Még abban a fázisban vagyok, amikor reménykedem, hogy majd jó lesz.

Tonight - Nagyon szerettem a Phoenix Wright: Ace Attorney első részét, teljesen odavagyok a karakterekért és a zenéért, viszont valahogy a folytatások elvesztek az idő forgatagában. Most úgy döntöttem, hogy folytatom a jogi ámokfutásomat és belekezdtem a Justice For All-ba (tehát a második részbe), szóval a hétvégén mindenképpen rács mögé juttatok néhány hazudozó gazembert. Objection!

- Miután szólóban egyszer már végigvittem a Division sztoriját, most egy haverral araszolunk megint át a történeten. A cél persze az, hogy ezúttal kicsit többet kipróbáljak az endgame és DLC-tartalmakból is.

Hunter - Minden MCU film után rituális Marvel Heroes szinteződésbe kezdek, és ez most sincs másképp. Egy ideje már egyébként is terveztem, hogy felpresztizselem a Pókemberemet, és az új film elég motiváló volt ahhoz, hogy fel is tegyem a játékot. Egyébként továbbra is a Final Fantasy XIV-t nyomom, amikor meguntam laposra verni a New York-i bűnözőket.

HP - Egy meglehetősen erős legénybúcsú vár rám a hétvégén, szóval utána a "Túlélésért magzatpózban" című monodrámát adom elő várhatóan. Ha lesz erőm, akkor persze egy kis Until Dawn is jöhet, ha már most PS Plus játék, illene végigvinni.

Csirke - Újra elővettem a Dark Souls harmadik részét azzal a céllal, hogy végre ledaráljam a játék DLC-it. Az Ashes of Ariandel bővítménynek már a vége felé járok, eddig meglepően gyorsan haladok benne.

Mocsy - Folytatódik a Star Wars Galaxy of Heroes maraton, a hétvégén az ewok maci hősöket kell gyűjtögetnünk, hogy aztán a közreműködésükkel valami nagy durva karaktert tudjunk megszerezni. Ráadásul a guild ahol éppen vagyok gőzerővel készül az heroic AAT lecsapására, így oda is csoportosítanom kell erőforrásokat. Most már biztos, hogy a Galaxy of Heroes minden idők legaddiktívabb Star Wars játéka. Ja és mellesleg GameStar táborban leszek, ahol a nap 18 órájában valami játékot fogok nyüstölni vagy vezetni.

Nightwolf - The Last of Us. Hát hűha! Most nézzük meg mit tud, ha felpöckölöm a legnehezebb fokozatra. Sírni fogok!

Somi - Mivel most ingyenes a Jotun, végre beszerzem. Az alapár sem olyan vészes, de vártam mindig egy jó leárazásra, és ímhol meg is kaptam. Mindenkinek ajánlom letölteni aki csak teheti! Komolyan mondom, mostanában érdemesebb az indie játékok megjelenését követni...

daev - Nekem teljesen kimaradt a Witcher 3. Igen, tudom, dögöljek meg. Valahogy soha nem fogott meg igazán lore, de most úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt a sorozatnak. Viszlát 300 óra múlva.

Chava - Idejét sem tudom, mikor örültem utoljára ennyire egy hét szabadságnak. Elsősorban nem a játékokon lesz a fókusz, de ha úgy alakul, mint tavaly (a legrosszabbkor sikerült lebetegednem), legalább lesz, mivel elfoglalnom magam, mert halomban állnak a félbehagyott, vagy még el sem kezdett címek. Ha csak eggyel végzek a Prey, Mafia III, Batman: Arkham Knight trojkából, már elégedett leszek. Többre gondolni sem merek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)