Hirdetés

GameStar jubileumi álomgép - A nyertes

|

Sokan szerettétek volna, de csak egyvalaki vihette haza közületek az Nvidia és a GameStar GeForce 3D Vision szuperszámítógépét

Hirdetés

Tíz éves szülinapra valami maradandóval próbáltunk előrukkolni Nektek, így hát utasítottuk Matteót, hogy bármiből, amit talál, dobja össze az egyik legerősebb csúcsszámítógépet, ami szerkesztőségünkben valaha is megfordult.

Mecénásaink nagylelkű adományaiból így megszületett, minden játékos vágyálmát képző GeForce 3D Vision álomgépért sokan szálltak ringbe, de csak egynek kedvezett a szerencse. Garda Gábor ma már visszavonultan, remeteként él valahol a hegyekben. Az őt ért nagy szerencse hatására szakított világi életével, megalapította saját egyházát, és napi imái közben folyvást hálát ad a GameStar intézményének. A nyereményátadás képei és videója alant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)