GameStar LIVE @ E3" /> GameStar LIVE @ E3"/>
Hirdetés

GameStar LIVE @ E3

|

Amint láthatjátok, a felső vezérlésünk kibővült egy csöppet. Az idei E3 alatt is éjjel-nappal fogunk tudósítani, hogy minden vadi tutkóságról értesülj! Természetesen az egyes napok hírei még nincsenek meg, lévén maga a show sem kezdődött el. A marketingesek mindig 1 nappal a kiállítás előtt kezdik el dézsából önteni a mannát, ezt nevezzük 0. napnak. Azért érdemes nézelődni, mert a folyamatosan frissülő játéklistában megszemlélheted, hogy mely játékok lesznek ott a shown. Amint valami kép, infó, vagy éppen videó és demó megjelenik, azonnal látni fogjátok. Jó böngészést az elkövetkezendő, izgalmasnak ígérkező napokra!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)