Hirdetés

GameStar Live Season 03 Episode 26 felvételről

|

Ha csütörtök, akkor GameStar Live, ha péntek, akkor ugyanaz felvételről.

Hirdetés

Mindig izgalmas feladat egy-egy adás elkészítése, ám amikor egybecsúszik a lapleadással, akkor igencsak össze kell kapnia magát mindenkinek.

Reméljük, nem látszott nagyon az elcsigázottság az arcokon, amikor például egy közel egymillió forintos gamer laptopot mutattunk be, vagy épp a Mass Action (Mass Effect rendezvény), Az Anime Karácsony, valamint a Mondocon szervezőivel beszélgettünk.
Szokás szerint igyekeztünk legjobb tudásunk szerint megválaszolni a szép számban beérkezett kérdéseket, és egy játékteszttel (Call of Duty: Modern Warfare 3) segíteni abban, hogy eldönthessétek, melyik játékot is akarjátok megvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)