Hirdetés

Galaktikus küldetés és PlayIT Plus belépő a 2017/04-es GameStarban

|

Címlapon a Mass Effect: Andromeda, teljes játékunk a Neon Chrome. Áprilisban ismét 116 oldalon várunk.

Hirdetés

Az erőteljes kezdés után cseppet sem hagyott alább a lendület, újabb és újabb játékok érkeznek egymás sarkát tapodva, maguknak figyelmet követelve. Bekerülnek a GameStar olajozottan működő gépezetébe, ahol tanult kollégáim alaposan kielemzik őket, feldolgozzák az empirikus úton kinyert információt, hogy aztán cikk formájába öntve segítsenek meghozni a döntést, mire érdemes-e időt áldoznotok és mitől tartsátok magatokat távol.

E tekintetben különösen nehéz diónak bizonyult áprilisi címlapsztorink, a Mass Effect: Andromeda, de az ugyancsak hat oldalon terpeszkedő Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands sem igyekezett túlzottan megkönnyíteni a dolgunkat. Némelyik játékra talán kevesebb pászma vetül a rivaldafényből, szűkebb közönséghez szólnak, ugyanakkor maradéktalanul kiszolgálják annak a rétegnek az igényeit. Kiváló példa a Nier: Automata, a régi LucasArts kalandokon nevelkedett öreg rókák számára örömünneppel felérő Thimbleweed Park, vagy az utóbbi idők legjobb második világháborús lövöldéje, az early accessnek nevezett inkubációs fázist okosan felhasználó Day of Infamy.

Teljes játék: Neon Chrome
Reméljük, jót nosztalgiáztatok múlt hónapban a két Syberiával, most viszont egy kimondottan friss, alig egyéves játékkal ismertetnénk meg benneteket. A Neon Chrome-nak bátran nekivághattok egyedül is, de tapasztalataink szerint akkor a legszórakoztatóbb, ha baráti társaságban küzditek át magatokat e felülnézetes cyberpunk lövölde procedurálisan generált pályáin.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: PlayIT Plus belépő
Az ASUS ROG jóvoltából minden egyes magazinban PlayIT Plus belépőt találtok, amelynek birtokában felkereshetitek a budapesti (április 29.) debreceni (május 6.) és pécsi (május 13.) rendezvények egyikét, feltéve, hogy elmúltatok 18 évesek, valamint regisztráltok a playitplus.hu/gs_jegy_regisztracio.html oldalon. Ez utóbbiról semmiképp se feledkezzetek meg, különben nem tekintik érvényesnek belépőtöket.

Extra ajándék II.: A vendégünk vagy egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin
Kritika: Power Rangers, Halálos iramban 8, Desierto - Az ördög országútja, Amerikai Pasztorál, Bébi úr, Vén rókák, Menedék, Bukós szakasz, Páncélba zárt szellem
Extra: Power Rangers-filmek
Sorozat: A szökés
Filmklasszikus: A rakparton

BÖNGÉSZDE
Meet Tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Splatoon 2
Man O' War: Corsair
Cloud Pirates
Hellion
Heroes of the Storm 2.0

Teszt
Mass Effect: Andromeda
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Nier: Automata
Lego Worlds
Styx: Shards of Darkness
Vikings - Wolves of Midgard
FlatOut 4: Total Insanity
Day of Infamy
Snake Pass
2Dark
MLB The Show 2017
Malicious Fallen
Ultimate Marvel vs. Capcom 3
The Walking Dead: A New Frontier - Episode 3: Above the Law
Blackwood Crossing
Battlefield 1 - They Shall Not Pass
Warhammer: End Times - Vermintide: Karak Azgaraz
Thimbleweed Park
Kona
Star Trek Online: Agents of Yesterday
Sniper Elite 4 - Deathstorm Part 1: Inception
The Lion's Song: Episode 3 - Derivation
Bad Dream: Coma
1-2-Switch
Snipperclips
Super Bomberman R
Mario Sports Superstars
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
AMD Ryzen processzorteszt
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - Miért szeretünk esport-közvetítéseket nézni?
Mozdulj Gamer - A nap, amikor egymással versenyez Kiss Imi és Kammerer Zoltán
Szabad(a)játék
Mediterrán vizeken
Red Bull Mind Gamers
Játékvilág - Dungeons & Dragons: Eberron
Minecraft-tipp: Videók bűvoletében
StarCraft Remastered az esport-színpadokon
Vakondok 4
Visszapillantó

Másvilág
Film: A szépség és a szörnyeteg; Logan - Farkas
Sorozat: Marvel's Iron Fist
Könyv: Robert Jordan - Az alkony keresztútján; Malcolm J. Hunt - Kígyószív
Zene: Orgonite - Adibass; Draag - Provoke
Társasjáték: Scythe

Tehát a 2017/04-es GameStar magazin Neon Chrome steames teljes játékkal, ajándék PlayIT Plus belépőjeggyel, 5 előzetessel, 27 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (FlatOut 4: Total Insanity, Mass Effect: Andromeda, Styx: Shards of Darkness) április 21-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)