Hirdetés

Sithek, jedik, rohamosztagosok és lázadók a 2017/07-es GameStarban

|

Címlapon a Star Wars Battlefront 2, teljes játékunk a Blood Knights. Júliusban szokás szerint 116 oldalnyi olvasnivalóval jelentkezünk.

Hirdetés

Eseménydús EA Playt és E3 2017-et tudhatunk magunk mögött, hiszen idén is számos nagyszerűnek ígérkező játékról rántották le a leplet. A GameStar ezúttal Kaci személyében képviseltette magát, aki Magyarországról egyedüliként részt vehetett az Electronic Arts nagyszabású rendezvényén. Ennek köszönhetően mindenki más előtt próbálhatott ki olyan címeket, mint a Star Wars Battlefront 2, vagy a Need for Speed Payback. (14 oldalas összeállításunkban a felsoroltakon túl olvashattok még az Anthemről, az A Way Outról és a FIFA 18-ról is.). Aztán alighogy véget ért az EA Play, kollégánk már rohant is az E3-ra, ahol számtalan meghívásnak kellett eleget tennie. Konferenciák, zárt ajtós bemutatók és interjúk sokaságának eredménye az a 28 oldalas helyszíni beszámoló, amelyből 53 alkotást ismerhettek meg közelebbről, köztük az Assassin's Creed Originst, a Forza Motorsport 7-et, a Metro Exodust, a The Evil Within 2-t és a Wolfenstein 2: The New Colossust.

Hirdetés

De ennyi elég is az elkövetkező hónapok, évek játékaiból, foglalkozzunk pár gondolat erejéig a jelennel, elvégre bennünket is megérintett az a példátlan nosztalgiahullám, ami a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kapcsán söpört végig a játékvilágon. Néhány napra mindannyian vigyorgó gyerekekké változtunk, és kitartóan mantráztuk, hogy bezzeg régen... Ugyanezt az érzést próbálta erősíteni a Wipeout: Omega Collection és a Micro Machines World Series is, az egyik több, a másik sajnos kevesebb sikerrel. Emellett fergeteges bunyóba keveredtünk a Switch-exkluzív ARMS arénáiban, porig aláztuk az öreg ördögöt a Diablo 3 nekromantájával, összemértük tudásunkat a Blitzkrieg 3 neurális hálójával, megröptettük a szovjet hadiipar legmenőbb harci helikopterét az Air Missions: Hind kampánya során és végezetül, de nem utolsósorban fülig belezúgtunk a Final Fantasy XIV pazarul sikerült Stormblood kiegészítőjébe.

Teljes játék: Blood Knights
Júliusi teljes játékunkkal a hack and slash stílus rajongóinak kedvezünk. Egyedül (ilyenkor tetszés szerint hol az egyik, hol a másik karaktert irányítjuk és akár a harc hevében is válthatunk közöttük), illetve a lokális kooperatív módnak hála akár kettesben is átélhetitek a vámpírok közé keveredett Jeremy és kísérője, Alyssa kalandjait, amelynek sajátos erőforrás-menedzsment kölcsönöz egyedi zamatot. Lehetőségünk van arra, hogy vért áramoltassunk a két hős között a szükség órájában megmentve a halállal farkasszemet néző társunk életét, ennek viszont az egészségünk látja kárát.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégünk vagy egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: Atomszőke
Kritika: Dunkirk, A majmok bolygója - Háború, Pókember: Hazatérés, Valerian és az ezer bolygó városa, Baywatch, Transformers: Az utolsó lovag, Nyomd bébi nyomd!, Gru 3
Portré: Tom Holland
Extra: Spionhölgyek - Női kémek a vásznon
Sorozat: Trónok harca 7. évad
Filmklasszikus: Az őrület határán

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
EA Play
Star Wars Battlefront 2
Need for Speed Payback
FIFA 18
Anthem
A Way Out
Battlefield 1 - In the Name of the Tsar
Madden NFL 18
NBA Live 18
E3 2017

Teszt
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Blitzkrieg 3
Final Fantasy XIV: Stormblood
Dragon Quest Heroes 2
The Crow's Eye
Cars 3: Driven to Win
Wipeout: Omega Collection
MotoGP 17
ARMS
Elite: Dangerous - Legendary Edition
Diablo 3: Rise of the Necromancer
The Town of Light
Air Missions: Hind
Conarium
Micro Machines World Series
Desync
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
A legjobb gameregerek
Belépőszintű VGA-k tesztje
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: A versenyző játékosok pszichológiája
Mozdulj Gamer: Unfield, a sebesség megszállottja
Szabad(a)játék
Miért veszünk túl sok játékot olcsón?
Játékvilág - Magic: The Gathering
Minecraft-tipp: Irány a virtuális valóság!
Esport: Nagyot változik a Dota 2 esport
Visszapillantó

Másvilág
Film: Pókember: Hazatérés, Gru 3,
Könyv: Abraham Merritt - Istár hajója
Zene: Blasterjaxx - XX Files (Festival Edition)
Társasjáték: Dark Souls - The Board Game

Tehát a 2017/07-es GameStar magazin Blood Knights steames teljes játékkal, 14 oldalas EA Play és 28 oldalas E3 2017 beszámolókkal, 16 játékteszttel, 4 exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Diablo 3: Rise of the Necromancer, Final Fantasy XIV: Stormblood) július 21-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)