Hirdetés

Ronaldo és maffiózók a 2017/10-es GameStarban

|

Címlapon a FIFA 18, teljes játékunk az Omerta: City of Gangsters. Októberben újfent 116 oldalnyi olvasnivalóval jelentkezünk.

Hirdetés

Szeretjük az őszt. Nem (csak) azért, mert idősebb fejjel több örömünket leljük a sárgába, barnába és megannyi színárnyalatba öltözött fák koronái alatt megejtett kora esti sétákban, hanem elsősorban a játékok miatt. Ilyenkor nincs sorban állás, figyelemfelhívó csápolás a kollégák részéről, hogy kit is válasszunk az adott tesztre, hiszen több a játék, mint amennyivel egyszerre elbírunk. Hangosan csattog az a képzeletbeli olló, egymás után repülnek ki a már kész anyagok, csak hogy átadják a helyüket valami fontosabbnak. De nem vész el semmi, jövő hónapban is lesz GameStar magazin. Sőt ha a későbbiekben sem szeretnétek lemaradni róla, akkor érdemes szemügyre vennetek év végi előfizetői akciónkat is.

Hirdetés

Bár augusztus vége-szeptember eleje sem telt unalmasan, attól kezdve, hogy a Destiny 2 ránk rúgta az ajtót, és függővé tette a szerkesztőség felét, nem volt megállás. Kaptunk FIFA 18-at (két külön teszttel és a válogatott labdarúgó, Stieber Zoltánnal készült interjúval kedveskedünk a foci rajongóinak) és PES 2018-at (hogy idén is egymásnak essen a két tábor), a gyepről parkettára (NBA 2K18), majd jégre szaladtunk (NHL 18), aztán válogatott autószépségek volánja mögé ültünk (Forza Motorsport 7, Project Cars 2, WRC 7). Vadásztunk még orkokra (Middle-earth: Shadow of War), részt vettünk négy nemzet háborújában (Total War: Warhammer 2) és végigjátszottuk az év egyik, ha nem a legjobb szerepjátékát (Divinity: Original Sin 2). Mindezen felül istent öltünk (Dishonored: Death of the Outsider), dinoszauruszok hátán lovagoltunk (Ark: Survival Evolved), engedtünk, hogy szavak helyett ökleink beszéljenek (Yakuza: Kiwami, Absolver, Marvel vs. Capcom: Infinite), végül minden reggel megittunk egy csésze hideg mérget (Cuphead). Az említettekkel együtt összesen 31 játék és kiegészítő kapott tőlünk értékelést.

Teljes játék - Omerta: City of Gangsters
A tőzsde összeomlásával végződött dübörgő húszas éveket úgy őrizte meg az emlékezet, mint a korszakot, amely megágyazott a szervezett bűnözésnek. Való igaz, az alkoholtilalom kapcsán felpörgött szeszcsempészettel akkorát lehetett szakítani, hogy abból rendőrök és politikusok is részt akartak, nem csak olasz, ír és más bevándorlókból verbuválódott bűnszervezetek. Ezt dolgozza fel az HBO Boardwalk Empire című tévésorozata, és a Tropico széria újabb keletű darabjait (pontosabban a harmadik, negyedik és ötödik részt, valamint azok kiegészítőit) jegyző Haemimont Games játéka. Utóbbiban egy szicíliai bevándorló bőrébe bújva kell megcsinálnunk a szerencséket és piti gengszterből Atlantic City királyává válnunk. Miközben kocsmákat, szeszfőzdéket, kártyabarlangokat és további pénztermelő lokálokat nyitunk, mindvégig szem előtt kell tartanunk, hogy a konkurencia sem tétlenkedik, terjeszkedésünkre agresszióval válaszol. De mégis miféle maffiózók volnánk, ha visszariadnánk egy kis csetepatétól?

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégünk vagy egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: Boldog halálnapot!, anyám!, Thor: Ragnarök
Kritika: Szárnyas fejvadász 2049, Hóember, anyám!, 20. századi nők, Egyenesen át
Portré: Tomas Alfredson
Extra: 30 színész, akik a DC és a Marvel filmjeiben is szerepeltek
Sorozat: Star Trek: Discovery
Filmklasszikus: Idétlen időkig

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek - Tokyo Games Show

Előzetes
Assassin's Creed Origins
World of Warplanes 2.0

Teszt
Destiny 2
FIFA 18
FIFA 18 (Switch)
Total War: Warhammer II
Middle-earth: Shadow of War
Divinity: Original Sin 2
Forza Motorsport 7
Project Cars 2
Pro Evolution Soccer 2018
NBA 2K18
Dishonored: Death of the Outsider
Yakuza Kiwami
Ark: Survival Evolved
Cuphead
Absolver
Marvel vs. Capcom: Infinite
Hob
Knack 2
Senran Kagura: Peach Beach Splash
WRC 7 FIA World Rally Championship
NHL 18
Sonic Mania
Everspace
Minecraft: Story Mode Season 2 - Episode 3: Jailhouse Block
Nioh - Bloodshed's End
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy
Distrust
Cities: Skylines
Battlefield 1 - In the Name of the Tsar
Time Recoil
Injustice 2 - Fighter Pack 1
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
AMD Radeon RX Vega
A legjobb PC-s gamepadek
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
A profi esportolóvá válás pszichológiája
Wargaming menni Prága
Mozdulj Gamer: Icebluebird párbajától a falra másztunk
Szabad(a)játék
Tökkelütött játékok
Esport: Megnyílt az aréna, megindult a harc
Visszapillantó

Másvilág
Film: Kingsman - Az aranykör, Az, Szárnyas fejvadás 2049
Képregény: Star Wars - Darth Vader 1
Könyv: Brandon Sanderson - Vész, R. A. Salvatore - Hős
Társasjáték: Clank!

Tehát a 2017/10-es GameStar magazin Omerta: City of Gangsters steames teljes játékkal, 16 oldals Asus ROG kisfüzettel, Tokyo Game Show élménybeszámolóval, 2 előzetessel, 31 játékteszttel, 3 exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Destiny 2, FIFA 18, Forza Motorsport 7) október 20-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)