Hirdetés

Tengeri és űrkalózok a 2018/02-es GameStar magazinban

|

Címlapon a Sea of Thieves, teljes játékunk a DarkStar One. Februárban is 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Ahogy tavaly, úgy idén is a távoli Japánban inkubálódott alkotások dominálják az első lapszámokat. Rengeteg izgalmas cím köthető a felkelő nap országához, a gigantikus Monster Hunter: World, az anime-sorozat rajongóit magával ragadó Dragon Ball FighterZ és a fiatalítókúrán átesett Shadow of the Colossus csupán a jéghegy csúcsa, pillantsatok csak rá a böngészdére.

Természetesen az is talál magának olvasnivalót, aki túlságosan is egzotikusnak tartja a távol-keleti játékokat: székhez kötöztük és addig vallattuk a remekül sikerült Subnauticát, amíg el nem árulta titkát. Hasonlóképpen járt az EA Sports UFC 3, a Nine Parchments, a Railway Empire, valamint a többi teljes értékű játék, epizód, kiegészítő és DLC, mind a harmincnégyen. Ezen felül megjelenés előtt sikerült kipróbálnunk hét ígéretes alkotást, például a címlapunkon kikötött Sea of Thieves-t, a vikinges Ancestors Legacyt és kegyelmet nem ismerő Hunt: Showdownt. Amennyiben pedig arra volnátok kíváncsiak, hogy milyen gamerlaptopot kaphatunk manapság közel egymillió forintért, esetleg tudni szeretnétek, milyen következményekkel járt a processzorgyártók nemtörődömsége, irány a Hardverrovat. Persze az Extra life-ot és a Másvilágot sem érdemes kihagyni.

Teljes játék: DarkStar One
Ez alkalommal a méltatlanul elhanyagolt űrszimulátorok műfajából választottunk nektek teljes játékot, mégpedig a néhai Ascaron fejlesztésében készült DarkStar One-t. Utóbbi különlegessége, hogy a hasonszőrű alkotásokban tapasztalt módszerrel ellentétben nem cseréljük le a meglévő űrhajónkat egy jobbra, amint sikerült elegendő pénzt összeszednünk, hanem fokozatosan továbbfejlesztjük, mégpedig az igényeinknek megfelelően. Értelemszerűen más upgrade-ek javallottak, ha az ember kalózokra vadászva akarja megkeresni a betevőt, nem pedig áruszállítással.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: A víz érintése
Portré: Guillermo del Toro
Kritika: Fekete Párduc, A Pentagon titkai, A szabadság ötven árnyalata, Én, Tonya, Szólíts a neveden!, Büntető ököl, The Cloverfield Paradox, Valami Amerika 3, A Babadook, Fantomszál, A világ összes pénze, Az útvesztő: Halálkúra
Extra: Oscar 2018
Sorozat: Altered Carbon
Filmklasszikus: Az elnök emberei

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek 

Előzetes
Sea of Thieves
Ancestors Legacy
Fade to Silence
Forged Battalion
Life is Feudal: MMO
My Time at Portia
Hunt: Showdown
Magic: The Gathering Arena

Teszt
Monster Hunter: World
Dragon Ball FighterZ
Shadow of the Colossus
Dissidia Final Fantasy NT
EA Sports UFC 3
Lost Sphear
Subnautica
Nine Parchments
Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory
Street Fighter V: Arcade Edition
Finding Paradise
Battlefield 1 - Turning Tides
The Inpatient
Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones
Night in the Woods: Weird Autumn
Railway Empire
The Red Strings Club
The Vanishing of Ethan Carter (Xbox One)
Gorogoa
Minecraft Story Mode: Season 2 - Episode 5: Above and Beyond
Batman: The Enemy Within - Episode 4: What Ails You
Call of Duty: WWII - The Resistance
Wolfenstein II: The New Colossus - The Diary of Agent Silent Death
The Elder Scrolls Online: Clockwork City
Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings
InnerSpace
World of Warships Blitz
Mimic Hunter
Project Cars 2 - Fun Pack
Project Cars 2 - Japanese Car Pack
South Park: The Fractured but Whole - Danger Deck
Marvel vs. Capcom: Infinite Character Pass - Part 2
Orbital Racer
Bouncy Bob

Hardver
Hírek
Gamer-PC a jövőből
Világrengető processzorhibák
Piactér
Vásárlási tanácsadó 

Extra life
Játékpszichológia - Játékmotivációk a Quantic Foundry szerint
Mozdulj Gamer - Lécek és pengék Boldzer játékszerei
Szabad(a)játék
A legbizarrabb konzolos kiegészítők
Játékvilág: Shadowrun
Esport: Izgalmak az ELEAGUE döntőjében
Visszapillantó

Másvilág
Film: A világ összes pénze, A legsötétebb óra
Sorozat: Altered Carbon
Könyv: David Gemmell - Az utolsó őrző, Clark Ashton Smith - Sarki regék, Bödőcs Tibor - Addig se iszik, Clive Barker - Abarat könyvek
Rendezvény: V4 Future Sports Festival

Tehát a 2018/02-es GameStar magazin DarkStar One steames teljes játékkal, 4900 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, digitális FilmMagazin, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 8 előzetessel, 34 játékteszttel, 1 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videóval (Ancestors Legacy, Hunt: Showdown, Shadow of the Colossus) február 16-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)