Hirdetés

Istenek, szektások és a világűr végtelenje a 2018/04-es GameStar magazinban

|

Címlapon a God of War és a Far Cry 5, teljes játékunk a Sins of a Solar Empire: Rebellion. Áprilisban is 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Rég volt már, hogy dupla címlappal jelenjünk meg, ám ezúttal két igazán nehézsúlyú versenyző között kellett volna igazságot tennünk. Nem született még meg az a főszerkesztő, aki Kratos vagy az Atya (esetleg Cheeseburger) szemébe merné mondani, hogy veszített.

A megújult God of Warról, valamint az Amerikai Egyesült Államok középnyugati vidékére költöztetett Far Cry 5-ről meghozott ítéletünket már ismerhetitek a GSO rendszeres látogatóiként, ám a magazin hasábjain interjúkkal, illetve egymással is vitába szálló másod és harmadvéleményekkel kiegészülve újra átlapozhatjátok a szóban forgó teszteket. Hasonlóképpen megkapta a maga pontszámát a kizárólag kettesben játszható A Way Out, az első rész után némiképp csalódást okozó Ni no Kuni 2, a remek folytatásnak bizonyult Warhammer: Vermintide 2, a bűbájos Ghost of a Tale, a túlságosan is régimódi Shroud of the Avatar (Richard Garriott "nagy" visszatérése), a városépítő- és menedzselő játékok legjobbjai közé furakodó Surviving Mars, és a Sea of Thieves is, amelyből gaz kalózok megfújtak szinte minden tartalmat.

Összesen 39 tesztet írtunk - féloldalastól hatoldalasig terjedőket - vadonatúj IP-kről, folytatásokról, remasterekről (utóbbi jelenségnek külön cikket szenteltünk az Extra life rovatban), DLC-kről, újrakiadásokról és epizódokról (parádés fináléval ért véget a Batman, ígéretesen kezdett a The Council). Hardverrovatunkban összevetettük a notebookok, a készen vásárolt márkás PC-k, továbbá a márkás alkatrészekből saját kezűleg összerakott asztali gépek költségeit. De ha továbblapoztok, láthatjátok, hogy szó esik még a kóros rajongásról, a sport és az esport egymáshoz való viszonyáról, filmekről, könyvekről és egyebekről.

Mielőtt pedig elbúcsúznék és megköszönném, amiért áprilisban is a GameStart választjátok, feltétlenül meg kell említenem, hogy Budapest és Szeged után már Debrecenben is felhasználhatjátok az egyik 750 forintos Barcraft koktél-kupont. Ezzel pedig a magazinhoz járó extrák (ESET-kód, Delta Vision kupon, Barcraft koktél-kuponok) összértéke már eléri a 6400 forintot.

Teljes játék: Sins of a Solar Empire: Rebellion
Hetekre, sőt hónapokra elegendő tartalmat találtok áprilisi teljes játékunkban, amely a díjnyertes Sins of a Solar Empire 2012-ben megjelent, önállóan futó kiegészítője. Hála a rengeteg adaléknak (új frakciók, hajótípusok, győzelmi feltételek, zenék, szinkron, oktatómód, pofásabb látvány stb.) felér egy folytatással is. A klasszikus 4X műfaj képviselőjéről lévén szó, az erőszak nyelvén túl más módszerekkel is kiterjeszthetjük fennhatóságunkat a velünk bolygórendszerekre. Diplomáciai és gazdasági úton ugyanúgy elérhetjük célunkat, mint fegyvercsörtetéssel. Ráadásul az átszámítva 12 000 forintos játék most az ára hatodáért a tiéd lehet a magazinnal és az extrákkal együtt.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat és a harmadikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel az újonnan szegedi és a debreceni Barcraftban, míg a negyedikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Darwin Project
Deep Rock Galactic

Teszt
Far Cry 5
God of War
Sea of Thieves
Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom
Warhammer: Vermintide 2
A Way Out
Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues
Ghost of a Tale
Surviving Mars
Attack of the Earthlings
Attack on Titan 2
MX vs. ATV All Out
Q.U.B.E. 2
Scribblenauts Showdown
TT Isle of Man
Into the Breach
Northgard
Pit People
Vicious Attack Llama Apocalypse
Demolish & Build 2018
Life is Strange: Before the Storm - Farewell
Soulblight
Batman: The Enemy Within - Episode 5: Same Stitch
The Council - Episode 1: The Mad Ones
Assassin's Creed Origins - The Curse of the Pharaohs
South Park: The Fractured but Whole - From Dusk Till Casa Bonita
Wolfenstein 2: The New Colossus - The Deeds of Captain Wilkins
Little Nightmares: Secrets of the Maw - The Residence
Hellblade: Senua's Sacrifice
Assassin's Creed Rogue Remastered
Burnout Paradise Remastered
The Raven Remastered
Devil May Cry HD Collection
Titan Quest
Beholder: Complete Edition
The 25th Ward: The Silver Case
Layers of Fear: Legacy
Pinstripe
Little Red Lie
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Notebook vs. márkás asztali PC
A gamerek legjobb barátai
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - Inspiráció, vagy kóros rajongás?
Hogy fér meg egymással a sport és az esport?
Tényleg lehet játszva tanulni?
Szabad(a)játék
Mikor remek egy remake?
Játékvilág: Transformers
Esport: V4 Future Sports Festival
Visszapillantó
Ismét egy csodás PlayIT Debrecen városában
Megnéztük a debreceni Barcraftot

Másvilág
Film: Tomb Raider, Ready Player One
Könyv: Jay Bonansinga - The Walking Dead: Keress és pusztíts!, Richard Lee Byers - A fosztogató
Képregény: Paul Tobin, Joe Querio - The Witcher: Rókagyermek
Zene: Ophidian - Alternate Universes, Lutez - Revenge
Társasjáték: Charterstone

Tehát a 2018/04-es GameStar magazin Sins of a Solar Empire: Rebellion steames teljes játékkal, 6400 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 2 előzetessel, 39 játékteszttel, interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videóval (Far Cry 5, God of War, Yakuza 6: The Song of Life) április 20-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)