Hirdetés

Inkvizítorok és démonölő elítéltek a 2018/06-os GameStarban

|

Címlapon a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, teljes játékunk a Lords of the Fallen: Digital Deluxe Edition. Júniusban szokás szerint 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Több éve már annak, hogy hazai fejlesztésű játékot címlapra érdemesnek találtunk, ám a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt illetően egy percig sem hezitáltunk. A NeocoreGames alkotása friss fuvallatként kavarja fel az egy kaptafára készült ARPG-ket körüllengő áporodott levegőt. Négyoldalas tesztünk a PC-s kiadás alapján készült, de természetesen bemutatjuk a konzolos változatokat is, amint lehetőségünk adódik rá.

Legutóbb kicsúszott a markunkból, most viszont nem kerülhette el sorsát a State of Decay 2, azt kapta a coop lehetőségekkel bővített zombis túlélőjáték, amit megérdemelt. Reméljük, elmarad az apokalipszis, mert már nincs olyan messze a lenyűgöző Detroit: Become Human által felvázolt jövő, és mindannyian szeretnénk egy android személyi asszisztenst. Addig valahogy megpróbálhatjuk kihúzni a főleg ifjabbaknak szánt Nintendo Labóval, a mesés hangulatú The Elder Scrolls Online: Summersettel, a Conan Exiles pőre amazonjaival, az Ancestors Legacy vérszomjas vikingjeivel és az Onrush kaotikus futamaival és még számos más játékkal, amelyekről a júniusi GameStar magazinban olvashattok. Némelyikről kifejezetten elrettentő jelleggel írtunk csupán, nehogy utóbb megbánjátok a pénzköltést.

Teljes játék: Lords of the Fallen - Digital Deluxe Edition
A Deck 13 játékában egy Harkyn nevű elítéltet alakítunk, akit azzal a feltétellel bocsátanak szabadlábra, hogy egymaga megállítsa a másik dimenzióból érkezett démonfajzatok invázióját. Antihősünket kilenc lehetséges karakterosztály valamelyikében indíthatjuk el a fejlődés rögös útján, amely fejfákkal van kikövezve. Rutintalanok készüljenek fel pár korai elhalálozásra, de megnyugtatásukra közlöm, hogy a Lords of the Fallen megbocsátóbb a Souls-játékoknál, noha kétségtelenül nagyobb kihívást nyújt mint egy átlagos akció-RPG.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat és a harmadikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel a szegedi és a debreceni Barcraftban. A negyedik kuponért cserébe ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, de kérhettek az ital helyett 1 darab ingyenes belépőt a társasjáték részlegre a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Call of Duty: Black Ops 4
Battlefield V
The Crew 2
Radical Heights
Ultimate Fishing Simulator

Teszt
Detroit: Become Human
State of Decay 2
Nintendo Labo
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr
Conan Exiles
Ancestors Legacy
The Elder Scrolls Online: Summerset
Onrush
Agony
Wild West Online
Paladins
Forgotton Anne
City of Brass
Little Witch Academia: Chamber of Time
Murderous Pursuits
Omensight
Yoku's Island Express
FAR: Lone Sails
Battlezone Gold Edition
Dragon's Crown - Pro
Dark Souls: Remastered
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
The Council - Episode 2: Hide and Seek
Destiny 2: Warmind
Zombie Pinball
Death Road to Canada
Total War: Warhammer - The Queen & the Crone
Project Cars 2 - Porsche Legends Pack
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
A PC-hűtés alapjai
Mikrofonok online közvetítéshez
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - A battle royale műfaj pszichológiája
A játék mint hirdetési felület
Játék a számokkal
A focivébé és a sportlövészet
Szabad(a)játék
A játék mindenkié
Játékvilág: Dune
Esport: A hazai tehetségek küzdőtere
Esport: Lehet e-sport a Fortniteból?
Visszapillantó

Másvilág
Film: Deadpool 2, Solo: Egy Star Wars-történet
Sorozat: Marvel's Jessica Jones 2. évad
Könyv: Sir Arthur Conan Doyle - A Fehér Sereg, Andrzej Sapkowski - Viharidő, Jodi Taylor - Egyik átkozott dolog a másik után
Zene: A Perfect Circle - Eat the Elephant
Társasjáték: Felkelő Nap

Tehát a 2018/06-os GameStar magazin Lords of the Fallen - Digital Deluxe Edition steames teljes játékkal, 6400 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 5 előzetessel, 28 játékteszttel, 2 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videóval (Ancestors Legacy, Detroit: Become Human, Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr) június 15-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)