Hirdetés

Katonák, zombik, cowboyok és az apokalipszis túlélői a 2018/11-es GameStarban

|

Címlapon a Call of Duty: Black Ops 4, teljes játékunk a Bloodsports.TV. Novemberben is 116 oldalon érkezünk.

Hirdetés

Ha végiglapoznánk az elmúlt évtized GameStar magazinjait, nagy valószínűséggel azt tapasztalnánk, hogy az adott évek legjobban várt (és utólag a legnagyobb példányszámban értékesített) játékairól a novemberi számokban írtunk. Október második felére és november elejére tartogatja ugyanis a nagy kiadók többsége a karácsonyi szezon legizgalmasabb címeit, és ebbéli szándékuktól csak akkor tántoríthatóak el, ha úgy vélik, a konkurencia épp túlságosan is erős. Emiatt (no meg a vártnál alacsonyabb előrendelői számok okán) menekült el például a Battlefield V is, így hagyva címlapsztorinkra, a Call of Duty: Black Ops 4-re, valamint a Red Dead Redemption 2-re, hogy összemérjék, kinek is nagyobb a rajongótábora. Monstre írásainkból kiderül, hogy melyiket miért lehet szeretni, vagy épp ellenkezőleg, miért nem. Spoiler: Túlerőben vannak a pozitívumok.

Hirdetés

Igaz, hogy főként e két játék határozta meg az elmúlt hetek szóbeszédét - sőt ha őszinte szeretnék lenni, akkor el kell ismernem, hogy inkább a vadnyugat felé billen a mérleg nyelve szerkesztőségünkben is -, mégis dőreség volna figyelmen kívül hagyni a szóban forgó időszak többi megjelenését. Elvégre a játékosok ízlése sokféle, és könnyen meglehet, hogy valakinek inkább a kissé alulteljesítő Call of Cthulhu, a Gwentből kinőtt Thronebreaker, a kontrollerre szerelhető űrhajókkal villogó Starlink, a gonoszokat rivaldafénybe állító Lego DC Super-Villains, vagy épp a Ríviai Geralt személyében erősítést kapott SoulCalibur VI elégítené ki az igényeit.

Teljes játék: Bloodsports.TV
Svédország remek hely, de ha valamikor beüt az apokalipszis, gyaníthatóan épp olyan élhetetlen földi pokollá válna, mint a földgolyó bármely másik pontja. Mindenesetre a helyi fejlesztőcsapatok rendszeresen eljátszanak a gondolattal, így született meg novemberi teljes játékunk is, amely az ún. Hero Defense műfaj képviselője. Ennélfogva az arénában megpróbálhattok egymagatok kitartani az ellenfelek hullámaival szemben, de mint a legtöbb kooperatív fokuszú játék, a Bloodsports.TV is akkor teljesedik ki, ha baráti társaság közös programja keretében kapcsoljátok be. Nyolc egyedi gladiátor, ugyanennyi aréna, a testreszabás során felhasználható tárgyak tömege, valamint különböző játékmódok űzik messzire az unalmat. Jó szórakozást kívánunk!

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be! 

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna

Előzetes
BlizzCon 2018
World War 3
The Lord of the Rings: Living Card Game

Teszt
Call of Duty: Black Ops 4
Red Dead Redemption 2
Call of Cthulhu
Thronebreaker: The Witcher Tales
Starlink: Battle for Atlas
Lego DC Super-Villains
SoulCalibur VI
WWE 2K19
NBA 2K Playgrounds 2
Space Hulk: Tactics
Phantom Doctrine
Dakar 18
My Hero One's Justice
Achtung! Cthulhu Tactics
Diablo III: Eternal Collection (Nintendo Switch)
Guacamelee! 2
Football Manager 2019
Deep Sky Derelicts
Capcom Beat 'Em Up Bundle
Ultimate Fishing Simulator
Nickelodeon Kart Racers
Spider-Man: The Heist
Just Dance 2019
Fast Striker
Zarvot
Project Cars 2: Ferrari Essentials Pack
The Crew 2: Gator Rush
Firewall: Zero Hour
Persistance
18 Floors
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
A kilencedik generáció
Piactér

Extra life
Empátianövelő játékok
Sárkányok és varázslók a PlayIT-en
Idén még nem lesz dalai láma, Éjkirály viszont igen
A Távol-Kelet gamermennyországa
Megjártuk a lasertagháborút
Szabad(a)játék
Játékvilág - Wizarding World
Kiesett Dél-Korea a 2018-as LoL-világbajnokságról
Európában is franchise rendszerre vált a League of Legends-bajnokság
Visszapillantó

Másvilág
Film: Az első ember, Csillag születik
Sorozat: Marvel's Daredevil 3. évad
Könyv: Martin Kay - Eastern, Kameron Hurley - A Tükörbirodalom
Képregény: Aliens - Tűz és kő
Társasjáték: Zombicide - Zöld Horda

Tehát a 2018/11-es GameStar magazin Bloodsports.TV steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), BlizzCon 2018 beszámolóval, 2 előzetessel, 30 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (SoulCalibur VI, World War 3) november 16-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)