Hirdetés

Száznál is több játék a 2019/01-es GameStarban

|

Választható teljes játékkal érkezik 2019 első GameStar magazinja. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is minden hónapban 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Rendszeres olvasóink jól ismerik már januári hagyományainkat, de azok is találkozhattak velük, akik csupán alkalmanként vásárolják meg a magazint, és történetesen épp az adott év első száma került a kosarukba. Először is kikérjük a GSO látogatóinak véleményét a mögöttünk hagyott tizenkét hónap legjobbjait illetően. Mi csupán jelölteket állítunk, a sorrend a beérkező szavazatok függvényében alakul ki, és mivel nem szeretnénk, ha bárki is úgy érezné, megfeledkeztünk a kedvencéről, emiatt nem szívesen adná másra a voksát, hagyunk egy kiskaput. A végeredményt pedig nyomtatásban olvashatjátok.

 

Hirdetés
 

Ugyancsak tradíció a házunk táján, hogy alaposan átböngésszük a már bejelentett játékok esetenként sok száz tételre rúgó listáját, és kiválasztjuk közülük azt a 111-et, amelyik véleményünk szerint érdemes lehet majd a figyelmetekre 2019 folyamán, vagy akár azon túl. A harminc oldalas monstre összeállításban egyebek mellett olyan címekről olvashattok, mint a Cyberpunk 2077, a Devil May Cry 5, a Far Cry New Dawn, Mortal Kombat 11, a Rage 2, valamint a The Outer Worlds. Továbbá nagyon úgy fest, hogy egy harmadik szokást is meghonosítunk, elvégre már második alkalommal tesszük lehetővé, hogy tetszés szerint válasszatok magatoknak teljes játékot.

Mielőtt azonban végleg búcsút vennétek 2018-tól, olvassátok át figyelmesen a decemberi kínálat tesztjeit. Már csak amiatt is érdemes, hogy aztán utólag nehogy átverve érezzétek magatokat egy-egy elhamarkodott játékvásárlás miatt. Ugyanis magunk sem gondoltuk volna, hogy minden tekintetben csalódást okoz majd a Just Cause 4, hogy képesek ilyen állapotban hivatalosan elkészültnek nyilvánítani a korai hozzáférés intézményével egyidős DayZ-t, vagy hogy a Rage! tökéletesen alkalmatlan a Jagged Alliance franchise feltámasztására. Kit akarok én átverni? Az utóbbit nagyon is tudtuk, csak nem sejtettük. A mérleg másik, jobbára pozitív élményeket és tapasztalatokat tartalmazó serpenyőjébe került viszont a meglepően szórakoztató Mutant Year Zero: Road to Eden, a hamar addiktívvá váló Artifact, a rivaldafény peremére szorult Ashen, és még a 2018 legjobb FPS-ei mellé felzárkózó Insurgency: Sanstorm is. Összesen 28 játékteszt fért el a magazin 116 oldalán a már emlegetett Best of 2018-cal, a jövőlatolgatással és az állandó rovataink építőkockájaként szolgáló további írásokkal.

Választható teljes játék
Két évvel ezelőtt hatalmas sikert arattak januári választható teljes játékaink, ezért úgy döntöttünk, idén is hasonló dömpinggel készülünk. A GameStar Plus felületén több mint százféle steames játékból választhattok, amelyek közt indie csodák és AAA címek is találhatók. Érdemes sietni, ha nem akartok lemaradni a legjobb ajánlatokról.

Íme pár példa a teljesség igénye nélkül:

7 Days to Die
Dark Souls II
Dark Souls III
Dead Rising 4
Hearts of Iron IV
Mafia III
Metal Gear Solid V
Pillars of Eternity
Rise of the Tomb Raider
Sniper Elite V2
Sudden Strike 4

A kódok között előfordulhatnak olyanok, amelyeket nem Steamen, hanem a Uplay, az Origin vagy a GOG áruházakban lehet beváltani. A kódokból korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre, így lehetséges, hogy egy idő után száz alá csökken a választható játékok száma.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Előfizetői ajándék: PlayIT Card Prepaid Mastercard
Minden előfizetőnknek egyedi tervezésű, limitált példányszámú, különleges kártyát adunk ajándékba, amely kényelmes, készpénzmentes fizetési lehetőséget biztosít a PlayIT rendezvényeken. A programban résztvevő partnereknél egész évben, folyamatosan bővülő, kedvezményes ajánlatok közül válogathatnak, így vásárlásaik során jelentős összeget takaríthatnak meg. A kártya bármely Mastercard elfogadó helyen használható, akár egyérintéses fizetésre is alkalmas. 5000 forint értékhatárig a kártyát PIN kód megadása nélkül is lehet használni. További részletek és felhasználási feltételek a kártyához mellékelt nyomtatványon.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Best of 2018

Előzetes
Mit hoz 2019?

Teszt
Just Cause 4
Mutant Year Zero: Road to Eden
Artifact
Ashen
X4: Foundations
Insurgency: Sandstorm
Jagged Alliance: Rage!
DayZ
Below
Strategic Command WWII: World at War
The Settlers History Collection
Asterix & Obelix XXL 2
The Council - Episode 5: Checkmate
Forza Horizon 4: Fortune Island
Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the First Blade - Episode 1: Hunted
Pillars of Eternity II: Deadfire - The Forgotten Sanctum
Spider-Man: Silver Lining
Warhammer: Vermintide 2 - Back to Ubersreik
Katamari Damay REROLL
The Crew 2: Demolition Derby
Hearthstone: Rastakhan's Rumble
Shadow of the Tomb Raider - The Pillar
Fishing: Barents Sea - King Krab
Taiko No Tatsujin: Drum Session!
SteamWorld Dig 2
Tetris Effect
Déraciné
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Mobil játékostársak - Gamernotebookok tesztje
Játékra termett mobilok
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
A játékfüggőség kezelésének végletei
Mozdulj Gamer - Ez volt a mi öt kedvenc sportnapunk
Szabad(a)játék
Játékvilág: The Walking Dead
Ilyen volt a PlayIT 2018-ban
A 2019-es nagy e-sport-naptár

Másvilág
Film: Aquaman, Pókember: Irány a Pókverzum!
Könyv: Scott Lynch - A karmazsin lobogó, Malcolm J. Hunt - Szörnyek családja
Képregény: Rejtélyes lovag, Predator - Tűz és kő
Társasjáték: Keyforge - Call of the Archons

Tehát a 2019/01-es GameStar magazin választható teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 30 oldalas Mit hoz 2019? összeállítással, 28 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Ashen, Just Cause 4) január 18-tól kapható az újságárusoknál. Természetesen továbbra is 116 oldal terjedelemben.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)