Hirdetés

E3-as összeállítás és ajándék sci-fi kalandjáték 2019/06-os GameStarban

|

Címlapon az E3 legizgalmasabb szereplői, teljes játékunk a Tacoma. Júniusban szokás szerint 116 oldalon jelentkezik a legnagyobb játékmagazin.

Hirdetés

Lezajlott az év legrangosabb videojátékos eseménye, a Los Angeles-i E3, ahol felvonultak az iparág legfontosabb képviselői, hogy felfedjék, mivel készülnek számunkra az elkövetkező egy-másfél évben. Noha bizonyára több izgalomban lett volna részünk, ha a Sony nem marad távol, így is annyi játékot mutattak be, amennyi szétfeszítette volna a magazin kereteit, ezért végül kiválogattunk közülük 43-at a Cyberpunk 2077-től a Marvel's Avengersen át a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ig. Mivel terjedelmes összeállításunk módszeresen felfalta az előzeteseknek fenntartott oldalakat, folytassuk a tesztekkel.

Hirdetés

A papírforma szerint agyon kellett volna dicsérnünk az Avalanche Studios és az id Software együttműködéséből született Rage 2-t, de legalábbis abban reménykedtünk, hogy kedvező képet festhetünk róla, ehelyett a szinte a semmiből érkezett A Plague Tale: Innocence hengerelt az új irodába költözött szerkesztőségünkben. Az Asobo Studio lopakodással, craftolással és rengeteg patkánnyal súlyosbított akció-kalandja eddig 2019 legkellemesebb meglepetése, garantáltan szóba kerül majd az év végi díjátadó gálákon. Valószínűleg ritkábban emlegetik majd hasonló kontextusban a Warhammer: Chaosbane ARPG-t, amely nem tudta kihasználni a Diablo mobilos elhajlásából fakadó előnyt, és csak ideig-óráig csillapíthatja a műfaj kedvelőinek étvágyát. Hasonlóképpen várakozáson alul teljesített a szimulátorosoknak szánt Assetto Corsa Competizione, a konkurencia hiányában csigatempóban fejlődő MotoGP 19, és a vidámabb hangvételű, családi programnak sem utolsó Team Sonic Racing. Továbbá adtunk egy második esélyt a Sea of Thievesnek a bizonyításra, elvégre volt egy teljes éve, hogy összeszedje magát.

Hardverrovatunkban ez alkalommal két különböző árkategóriájú gamernotebookot hasonlítottunk össze egy ugyancsak játék céljára összerakott asztali géppel. A roppant tanulságos eredmény ismertetése mellett minden részletre kiterjedő útmutatóval és tanáccsal szolgálunk mindazoknak, akik épp mostanában fontolgatják konfigurációjuk fejlesztését.

Teljes játék: Tacoma
Nincs még két éve, hogy bemutatkozott a sokszorosan díjnyertes Gone Home fejlesztőinek legújabb játéka, amely mind terjedelem, mind kidolgozottság tekintetében túlmutat elődjén. A Tacoma története ugyanannyira személyes, ám ezúttal nem csak hogy több szereplő féltett titkait csalogathatjuk ki a napfényre, hanem adott egy központi cselekményszál is a maga hasonlóképpen izgalmas, kibogozásra érdemes rejtélyével. A feladatunk kideríteni, hogy mi váltotta ki a címbéli űrállomás rendszereinek meghibásodását, és mi lett a hatfős legénység sorsa. A történtekre egy AR-eszköz segítségével tudunk fényt deríteni, ezzel gyakorlatilag bármikor megállítható, szabadon visszatekerhető felvételként élhetjük át az incidenst megelőző, illetve azt követő órák eseményeit. Ily módon hozzájuthatunk fontos információkhoz (például kulcskódokhoz), amelyek egy lépéssel közelebb visznek a megfejtéshez. Jó szórakozást!

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
E3 2019
Így kell jó műsort csinálni 

Teszt
Rage 2
A Plague Tale: Innocence (+ interjú)
Warhammer: Chaosbane
Life is Strange 2 - Episode 3: Wastelands
Red Dead Online
S.W.I.N.E. HD Remaster
Assetto Corsa Competizione
Dance of Death: Du Lac & Fey
Whispers of a Machine
Team Sonic Racing
Ape Out
Snooker 19
MotoGP 19
SpellForce 3: Soul Harvest
Titan Quest: Atlantis
Conan Unconquered
Sniper Elite V2 Remastered
Fenimore Fillmore: 3 Skulls of the Toltecs
Imperator: Rome
Hearthstone: Rise of Shadows
Observation
Blood & Truth
Everybody's Golf VR
Ghost Giant
Második menet - Sea of Thieves

Hardver
Hírek
Gamer asztali PC vs. gamernotebook
Hatékony PC-fejlesztés
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Miért hiszünk a városi legendákban?
Boldog szülinaposok
A hangyás srác, aki istent játszott
Játékvilág - Dragon Ball
Szabad(a)játék
E-sport: Európa nyerte a Mid-Season Invitational 2019-et 

Másvilág
Film: John Wick 3. felvonás - Parabellum, Pokémon - Pikachu, a detektív, Mami
Sorozat: Trónok Harca 8. évad
Könyv: James S. A. Corey - Leviatán ébredése, Terry Pratchett és Stephen Baxter - A Hosszú Utópia
Képregény: Az Ezüst Utazó - Példabeszéd, Loki, Warhammer 40,000 - Bukottak
Zene: Billie Eilish - When We Fall Asleep, Where Do We Go?, Zagar - Woods, Spirits & Sorcery
Társasjáték: HA/VER - A társasjáték

Tehát a 2019/06-os GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, Tacoma steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 20 oldalas E3 2019 beszámolóval, 24 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Ape Out, Observation) június 21-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)