Hirdetés

GameStar akció - vedd meg most a 2014/03-as lapszámot olcsóbban!

|

Egy soha vissza nem térő alkalom kínálkozik most számotokra: kedvezményesen vehetitek meg a heteken belül megjelenő 2014/03-as GameStar magazint, és még a postaköltséget is mi álljuk!

Hirdetés

Előfizetői akciónk már véget ért, de mivel az elmúlt 15 évben annyi mindent kaptunk tőletek, igyekszünk újabb és újabb akciókkal kedveskedni.

Az idén 15 éves GameStar magazin egy újabb szülinapi ajándékot dob be a közösbe: mostantól március 10. reggel 8:00 óráig kedvezményesen, mindössze 1495 forintért rendelhetitek meg a 2014/03-as GameStar magazint, amennyiben bankkártyával fizettek webshopunkban. A rejtett költségek miatt sem kell aggódni: a kiszállítás díját hagyjátok csak ránk. A lap tartalmával és a teljes játékkal kapcsolatban még nem árulhatunk el részleteket, de folytatjuk a hagyományt és továbbra is rengeteg exkluzív anyagot, valamint egy (vagy több?) ütős teljes játékot hozunk el nektek. 

A GameStar 2014/03-as száma március 21-től lesz kapható az újságárusoknál, az előrendelők és előfizetők pár nappal előtte már kezükben tarthatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)