Hirdetés

GameStar mémpályázat 2.0 - csinálj nekünk mémet és nyerj!

|

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a GameStar mémpályázata. Ötletelj, alkoss és nyerj!

Hirdetés

A GameStar múlthavi mémpályázatára annyi jobbnál jobb munka érkezett, hogy a ti kedvetekért - és persze a saját szórakoztatásunkra - megrendezzük a második fordulót.

A GameStar mémpályázat első fordulójára több, mint 150 rajzot küldtetek be, elég egyértelművé téve számunkra, hogy nekünk vannak a világon a legjobb fej olvasóink. Most újra a bennetek lakozó filozófust, művészt és humoristát szeretnénk megszólítani, ugyanis itt az augusztusi forduló, amire már most érkeztek zseniális képek, de ezekből ugye soha sem elég.

Ahogy a múlt hónapban, úgy most sem csak a két szép szemünkért, az alkotás öröméért és a többi olvasó megnevettetéséért megy a verseny, ugyanis a győztes mém - illetve esetenként egy különdíjas - értékes ajándékokat nyerhet. Legutóbbi nyertesünk a GS ajándékcsomagja mellett még egy Master Chief figurát is kapott, úgyhogy érdemes lesz összeszedni minden kreativitásotokat és munkához látni. 

A legjobb mém alkotója a nyereményét a GameNight 4.0 rendezvényünkön veheti majd át, ami rendhagyó módon csütörtökön, augusztus 22-én kerül majd megrendezésre a szokott helyen, a Malom Kávézóban (Soroksári út 48, Budapest, Malom udvar). A GameNightról hamarosan több információt is megosztunk veletek, de a Facebook eventre már lehet jelentkezni.

A GameStar mémpályázat 2.0 már javában zajlik és egészen a GameNight 4.0 előtti napig, azaz augusztus 21 17:00-ig várjuk a munkáitokat. Szokás szerint bármilyen videojátékból, filmből, vagy sorozatból meríthettek ihletet, viszont ha valami más témában fogalmaztok meg világmegváltó gondolatokat, azt is szívesen várjuk. Továbbra sem számít, ha nem vagytok egy photoshop-guruk, az MS Painttel, vagy zsírkrétával készített képeknek is ugyanolyan esélye van nyerni, mint bármi másnak, a lényeg, hogy saját legyen az ötlet, illetve hogy a szívetek-lelketek benne legyen.

Szóval nincs más hátra, ragadjatok egeret, billentyűzetet, olajfestéket, érintőkijelzőt, ceruzát, vagy kecskevérbe mártott pennát, és kezdjétek el gyártani a mémeket, majd küldjétek el nekünk a gamestarmeme@gamestar.hu címre. Ha véletlenül kicsúsznátok a határidőből, akkor sem kell csüggedni, mert abban az esetben a következő havi GameStar mémpályázatba kerül majd át az alkotásotok.

Vannak ötletek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)