Hirdetés

GameStar mémpályázat 2.0 eredményhirdetés

|

Lezárult a GameStar mémpályázatának második fordulója, kiválogattuk a legjobb munkákat és természetesen megszavaztuk a hónap győztesét is.

Hirdetés

A GameStar mémpályázat sikerén felbuzdulva megrendeztük a második fordulót és milyen jól tettük, mert most is több, mint száz jobbnál jobb kép érkezett virtuális postafiókunkba.

Reméljük, hogy ti is annyira élvezitek elkészíteni ezeket a képeket, mint amennyire mi a szerkesztőségben a kiválogatásukat. Nagyon jókat visítunk egy-egy munkán, és ahogy az első fordulónál, most sem volt egyszerű győztest választanunk. Öröm látni, hogy a GSO olvasótáborában ennyi kreatív és vicces ember van és csak remélni tudjuk, hogy közülük sokan jelentkeztek a GamesStar cikkírói pályázatára is, mert veletek mókás lehet együtt dolgozni.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, jöjjenek a GameStar mémpályázat 2.0-ra érkezett legjobb munkák.

Joshuna 95

Varga B.

Lovas A.

Kozár B.

Nyeste I.

Ökrös A.

Rafinho

Szedlacsek Zs.

Simon

ACDCno01

Dóczy P.

Arany E.

Gaál A.

Gyürki K.

Hrivnyák L.

És a GameStar mémpályázat 2.0 győztese:

UHU123

Nagyon köszönjük mindenkinek, hogy részt vett a mémpályázaton, győztesünk ünnepélyes keretek között a ma este megrendezésre kerülő GameNight 4.0-n veheti át ajándékát, vagy később megkereshet minket a GameStar szerkesztőségében. Addig igyekszünk vigyázni a csomagra. Szívből gratulálunk a UHU123-nak!

Ne felejtsétek el, hogy a GameStar mémpályázat 3.0 már most elindult, ezért bátran gyártsátok tovább a képeket, mert jövő hónapban is lesz egy nyertesünk, aki értékes ajándékokat vihet majd haza. Ha kész van egyedi alkotásotok (amit készíthettek Painttel, zsírkrétával, papírmaséból vagy Photoshoppal is), a gamestarmeme[kukac]gamestar[pont]hu e-mail címre küldjétek.

Nektek melyik kép tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)