Hirdetés

GameStar mémpályázat 3.0 eredményhirdetés

|

Lezárult a GameStar mémpályázatának szeptemberi fordulója, most győztest hirdetünk.

Hirdetés

A GameStar mémpályázat immáron három hónapja tart és örömmel látjuk, hogy egyre többen ragadtok billentyűzetet és küldik be nekünk a néha felkavaró agyszüleményeiteket.

Holnap délután 18:00-ról újra GameNight, ahol a győztesünknek át fogjuk adni a megérdemelt jutalmát, úgyhogy időszerű volt eredményt is hirdetni. Mint eddig minden hónapban most is rengeteg kép érkezett és nem is volt könnyű kiválasztani a legjobbakat - hát még a nyertest. A GameStar szakértő zsűrije azért összedugta a fejét és izzadtságos munkával összegyűjtötte a GS mémpályázat szeptemberi fordulójának krémjét.

Íme a mesterművek.

Joshuna

Cseke Á.

Darkness

Gulácsi B.

Gyüri K.

Tech Artist

Semmi Nincs

Légrádi A.

Tarr M.

Nagy D

Szogyenyi

Szőke J.

Soós D.

Rafinho

És a nyertesünk...

Eisenhauer F.

Ebben a hónapban még egy különdíjat is kiadunk, mert egész egyszerűen nem tudunk szó nélkül elmenni Légrádi A. képe mellett, aki egy nagyon is valóságos GSO-s pillanatképet fogott meg. 

Szívből gratulálunk a nyerteseinknek, akik az ajándékokat a holnap megrendezésre kerülő GameNighton vehetik majd át. Ne felejtsétek el, hogy a mémpályázatunkra készült képeket folyamatosan küldhetitek, mert októberben is lesz játék. Az elkészült remekeket a gamestarmeme@gamestar.hu címre küldjétek és a tárgyhoz írjátok oda, hogy "GameStar mémpályázat - október", így nem fognak elveszni a munkák.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a GS mémpályázat szeptemberi fordulójában és most rajtatok a sor: nektek melyik mém tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)