Hirdetés

GameStar mémpályázat - Assassin's Creed Edition

|

Az októberi mémpályázat egy kicsit más lesz, mint az eddigiek, de az biztos, hogy most igazán megéri majd velünk játszani.

Hirdetés

A GameStar mémpályázat már négy hónapja fut és sok száz remek kép érkezett hozzánk a legkülönfélébb témákat boncolgatva, de most egy kicsit szűkítjük a kört. Az októberi pályázatra egy adott témában várjuk a képeket, ami nem más, mint az Assassin's Creed és a GameStar.

"Hogy mi?" - húzod fel a szemöldököd. Nagyon egyszerű a helyzet. A GameStar mémpályázat októberi fordulójára olyan képeket kell csinálnotok nekünk, amikben valamilyen formában összeházasítjátok az Assassin's Creed-et a GameStarral. Ha emlékeztek még, 2009-ben volt már egy hasonló megmozdulás, de akkor csak MS Paintet használhattak a jelentkezők. Most, a mémpályázatban megszokott módon, a zsírkrétarajzoktól, a bálnaspermával sűrített makákóvérrel készült akvarelleken át egész az agyonphotoshoppolt alkotásokig bármivel nevezhettek, a lényeg, hogy a képen együtt szerepeljen az Assassin's Creed sorozat egy jellemző eleme és a GameStar.

No, akkor a lényeg. Az ajándék. Ahogy azt már korábban említettem, most aztán tényleg érdemes lesz velünk játszani, mert Ubisoft felajánlásával egy nem akármilyen ajándék lehet a tietek. A lent látható Edward Kenway: The Assassin Pirate figurát betlehemi vak apácák festették két generáción keresztül. Na jó, nem, de nagyon jól néz ki és nincs az a gamer, aki ne szeretné feltenni a polcára.

A nyertesünk az október 31-én esedékes GameNighton veheti majd át az ajándékát, vagy később akár a szerkesztőségünkbe is ellátogathat, ha a rendezvényt valamilyen - igazolt - okból ki kellett hagynia. A GameNighton még egy ugyanilyen figura talál majd gazdára, amit a legötletesebb jelmezben érkező látogatónknak ajándékozunk majd oda. Lesznek még további Assassin's Creed IV: Black Flages nyeremények, amiket a versenyek győztesei vihetnek majd haza. De erről ti már úgyis tudtok.

 

A GameStar mémpályázat Assassin's Creed Edition mostantól indul és egész október 30-a, 15:00-ig tart, úgyhogy még rengeteg időtök van elkészíteni a műveiteket. Egy ember több képpel is pályázhat, ha később lesz egy jobb ötleted, csináld meg azt is, így több esélyed lesz nyerni. Az elkészült képeket a gamestarmeme@gamestar.hu emailcímre várjuk és hogy biztosan ne vesszen el a munkátok, a tárgyhoz írjátok oda, hogy "GameStar mémpályázat - Assassin's Creed". 

 

Ez a hónap tényleg az Assassin's Creed-ről szól. A GameStar magazin októberi számához az Assassin's Creed II-t kapjátok ajándékba, a GameNighton a hamarosan érkező Assassin's Creed IV: Black Flag-et próbálhatjátok majd ki és még van a tarsolyunkban egy-két meglepetés. Addig is nagy szeretettel várjuk a mémeket, vicces képeket és bármit, amit a fantáziátok csak elbír ebben a témában. Assassin HP? Aveline Endre? Mindet akarjuk. Vannak már ötletek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)