Hirdetés

GameStar mémpályázat Batman Edition eredményhirdetés

|

Meglett a GameStar mémpályázat mostani fordulójának eredménye, a legjobb munkákat és a nyertesek nevét időszerűnek találjuk kihirdetni, úgyhogy meg is tesszük ezt most hamar.

Hirdetés

Már decemberben felmerült bennünk a rendkívül égető kérdés, hogy vajon hogyan karácsonyozhat Batman. A kérdésre tőletek vártuk a lehetséges ötleteket, nagy örömünkre jöttek is sorra a jobbnál jobb alkotások mindenféle formában, és most abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy három díjazottunk is lehet.

Megint kiderült, hogy a „mém” fogalma alatt nem mindenki ugyanazt érti, most is jöttek mindenféle művek. Mi már azzal is megelégszünk, ha egy alkotás vicces, nem kell sem photoshopgurunak, sem művésznek, sem Batmannek lenni ahhoz, hogy valaki nyerhessen. Csak küldjétek a nevezéseket, vigyetek színt szürke életünkbe, hogy amikor két játék tesztelése között szemünket törölgetve az emaileket nézzük, három viagrareklám és két hírlevél mellett valami mókásat, valami csak nekünk szólót is láthassunk. E hónapban az alábbi mémek nyerték el tetszésünket.

Cs. Dániel szerint Batman nem ilyen pónilovat akart.
 

H. Milán alkotásán látszik a legjobban, hogy bár Batman és Bane a hétköznapokban ellenségek, karácsonykor mégis megajándékozzák egymást. Szép is a szeretet.
 

H. Viktor egy mini képregényben mutatja meg, hogy Jokur hogyan vicceskedik Batmonnal. Mert ez itt nem Joker és Batman, az is szent.
 

H. Kristóf Batmanből csinált Télapót, és bár a bajszáról sokmindenre és sokmindenkire asszociálhatunk, legalább ajándékot hozott. És a köpenye alá rejtette, nem az övcsatja helyére.

K. Ferenc úgy látja, Batman a második lehető legjobb ajándékot kérte karácsonyra, nem a lehető legkedvesebb módon. A mikulás felajánlotta neki a legjobbat, mi kiegyeznénk ezzel is.
 

K. Márton nem pont mémet csinált, de Batman arca olyan szinten epikus, hogy nem tudtuk nem berakni a kedvencek közé.
 

M. Milán mindjárt három képpel is nevezett, mindegyik magáért beszél. A háttér reméljük nem a sok pofozástól lett piros.
 

Norbull többé-kevésbé helyén kezeli a prioritásokat, de egy hajszálon múlott a kizárása, mert a Reszkessetek Betörőket a GSO elé helyezte. De most jó kedvünkben vagyunk, elnézzük ezt neki.
 

Végül pedig álljon itt Szogyenyi műve, Batmon és Jokur helyett Butmannal és Ropinnal. Most Betmen volt a szemét. Botmin pls y u do dis?
 

Többórás brainstorming után megszületett a három nyertes, ők pedig: Cs. Dániel, M. Milán és Szogyenyi. Nyereményeiket, avagy az egy-egy darab fejlesztők által dedikált Batman: Arkham Origins posztert a holnapi GameNighton, vagy később előzetes egyeztetés után a szerkesztőségünkben (1037 Budapest, Montevideo u. 9.) vehetik át. Gratulálunk nekik, hamarosan újra lesz mémpályázat újabb értékes nyereménnyel, figyeljétek a GSO-t, holnap pedig mindenképp gyertek a GameNightra, kimondottan jót tesz majd nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)