Hirdetés

GameStar mémpályázat Batman Edition - még nem maradtatok le!

|

Nagyon szeretnénk tudni, hogy szerintetek milyen volt Batman karácsonya - szerda estig küldhetitek a pályázatokat, a nyereményekért, azaz a fejlesztők által dedikált Batman: Arkham Origins poszterekért pedig mindenképp érdemes versenybe szállni.

Hirdetés

Olyannyira fel voltunk pörögve az év vége miatt, hogy már decemberben meghirdettük a januári mémpályázatot. Hiába, no, nem minden nap adhat az ember valaki más kezébe egy fejlesztők által dedikált Batman: Arkham Origins posztert. Vagy mindjárt hármat

A GameStar mémpályázat ehavi fordulójának témája Batman karácsonya, mint ahogy arról már értesítettünk titeket. Alkossatok valami hasfájdítóan vicceset, ami egyrészt kapcsolódik a denevéremberhez, másrészt kapcsolódik a karácsonyhoz, ami már elmúlt, de idén is lesz, meg amúgy se havazott, meg még a fát sem mindenki szedte le, úgyhogy ez nagyon rendben van így.

Egészen január 15. estig várjuk, hogy megszórjátok a gamestarmeme@gamestar.hu címen elérhető virtuális postaládánkat MS Paintben, Photoshopban, Corelben, Comenius Logóban vagy akár kézzel rajzolt pályaművekkel. A legjobbakat nem csak megosztjuk itt, a GSO-n, de az abszolút legjobb három kép készítőjét egy-egy A3-as, különösen strapabíró Batman: Arkham Origins poszterrel jutalmazzuk, amit ráadásul a játék fejlesztői dedikáltak. Így nézett ki a folyamat:

A nyertesek nyereményeiket a pénteki GameNighton, vagy később a szerkesztőségben vehetik át egy ünnepélyes ceremónia keretében. Mindenki állva fog tapsolni meg minden. Eredményt legkésőbb 16-án hirdetünk, ha neveztetek, tapadjatok a GSO-ra. Legyetek kreatívak, úgy több esélyetek lesz. mintha Batmanre rajzolnátok egy mikulássapkát. Egyébként pedig jelezzétek, hogy jöttök a GameNightra, ha neveztetek a pályázatra, ha nem.

Hajrá mindenki!

Köszi a főképet, Bloodmilkk nevű DeviantArt felhasználó!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)