Hirdetés

GameStar mémpályázat - KÉP-es vagy rá?

|

Kis baráti emlékeztető: továbbra is szeretettel várjuk a szeptemberi mémpályázatunkra a munkákat, egészen 25-ig van lehetőség pályázni.

Hirdetés

A GameStar mémpályázat harmadik fordulójára egészen szeptember 25-ig lehet küldeni a csodás alkotásokat.

Nem gondoljuk, hogy megfeledkeztetek volna róla, de azért biztos, ami biztos szólunk, hogy már nem egész két hetetek van csak elkészíteni a mémeteket a szeptemberi pályázatunkra. A határidő 25-e, hogy legyen még egy kis időnk kiválogatni a legjobb képeket a GameNight - Grand Theft Auto V előtt, ahol is méltóképpen meg is jutalmazzuk a nyertesünket. Ha nem te nyertél akkor se csüggedj, kortól függően egy kupa serital, vagy bambi mellett szívesen nyújtunk nektek lelki támaszt is ezekben a nehéz időkben, úgyhogy mindenképpen érdemes ellátogatni a havi gamer-rendezvényünkre.

 

Az ajándék legyen meglepetés, de annyit előjáróban elárulhatunk, hogy ebben a hónapban is megéri velünk játszani. A munkákat szokásos módon a gamestarmeme@gamestar.hu címre várjuk.

Szóval, KÉPesek vagytok rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)