Hirdetés

GameStar moziőrület - Gyere velünk a moziba be Légió filmvetítésre!

|

Gyere el velünk és pároddal márciusban moziba, a Légió filmvetítésre!

Hirdetés

Ugye milyen örömteli és feledhetetlen élmény volt tavaly októberben közösen végigizgulni a Gamer című filmet az Arénában? Szerintünk is! Felbuzdulva hát a mozizással egybekötött nagy GameStar szerkesztő-olvasó összeborulás elsöprő sikerén most újra beizzítjuk a vetítőgépet!


A Intercom ZRt. meghív Titeket március 16-án 19:00-kor a második ingyenes GameStar filmvetítésre a Westend mozitermébe, ahol a többi GSO-s arccal közösen belevetjük magunkat a Légió című film összes örömébe, mindenféle megkötés nélkül! Legyél akár zöldfülű Vágási Feri, akár halhatatlan Jack Bauer, a lehetőség a kezedben van, hogy magadnak és párodnak idejében lefoglalj két helyet a rendelkezésre álló 230-ból. Ehhez akár már most (de legkésőbb március 8-ig) küldhetsz egy „Légió filmvetítés" tárggyal ellátott jelentkezési e-mailt a mozi@gamestar.hu-ra, amiben megírod, hogy egy vagy két fő részére kéred a foglalást. Bűbájos Juditunk legkésőbb másnap azonnal válaszolni is fog nektek egy megerősítő e-mail formájában, hogy emiatt senkinek ne legyenek álmatlan éjszakái.

GameStar moziőrület - Ingyenes Légió filmvetítés

Helyszín: Westend mozi
Időpont: 2010. március 16. 19:00
Jelentkezni: mozi@gamestar.hu, március 8-ig


Tikk-takk, tikk-takk, fogynak a helyek... Gyertek velünk mozibabe!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)