Hirdetés

GameStar nyílt nap és Need for Speed: Shift launch party - Ott a helyed! [UPDATE 2!]

|

Gyere el szombat-vasárnap, s ünnepeld velünk, és az EA-val közösen a Need for Speed: Shift startját, és vegyél részt a komplett GameStar pereputty által megtartott GS nyílt napon

Hirdetés

Szeptemberben végre a karmaink közé került a szimulátori vizekre evező új Need for Speed, leánykori nevén Shift, s végre lehull a lepel annak minden jóságáról. Szó se róla, vele eljátszogatva bennünket is nagy-nagy örömök értek, s hogy Ti se maradjatok ki a jóból, most örömmel hívunk meg mindenkit szeptember 19-én és 20-án a Pólus Centerbe (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.), ahol az EA-val karöltve, egy hatalmas, két napos népünnepélyt varázsolva engedjük útjára a Need for Speed: Shiftet. Míg a GameStar nyílt napot szombaton tartjuk, addig az NFS fanok szombat-vasárnap is megtalálják a számításaikat a Pólus parkolójában.

A programkínálat önmagáért beszél. A két napos őrület minden percében az NFS: Shifté a főszerep, aminek következtében úton útfélen meghívott hírességekbe botlik majd az ember, a parkolóban kivitelezett driftbemutató alatt pedig kényelmesen megtölthetik tüdejüket égett gumifüsttel a kedves érdeklődők. Sőt, a bátrabbak egy körre be is ülhetnek tesztpilótáink mellé, hogy a végén egy gyomorforgató élménnyel gazdagodjanak. Akik érzékenyebb szálakat fűznek korunk autócsodáihoz, azok egész nap kedvükre kolbászolhatnak a kiállított tuning- amerikai- és egzotikus autócsodái között, sőt tudásukat a kerékcsere-versenyen is kamatoztathatják, értékes ajándékok fejében.

A kétnapos rendezvény első napján szombaton a miénk a pálya! A GameStar nyílt napon kicsiny csapatunk minden tagjával találkozhattok, kezet foghattok, beszélgethettek, alkoholizálha... khmm. De ami a legjobb, hogy a kiállított gépeken, velünk és mindenki mással is összeméretitek képességeiteket, természetesen Need for Speed: Shiftben, ami után a leggyorsabbakat megajándékozzuk, természetesen Need for Speed: Shifttel, GameStar-előfizetéssel, vagy a már említett gyomorforgató drift taxi menettel. Ennek menete pontosan a következő:

A verseny kezdetétÅ‘l számítva minden órában a játékban leggyorsabb kiérdemli az „óra nyertese" címet, aki a következÅ‘ ajándékokat teszi zsebre:

-Need for Speed: Shift dobozos játék
-1/4 éves GameStar előfizetés
-1/2 éves Galaktika előfizetés
-GameStar bögre
-PC World szeptemberi szám és GameStar augusztusi csomag

Az óra nyertesei aztán a nap végén összecsapnak, és az NFS: Shift házibajnokság végén megválasztásra kerül a nap nyertese, akire még értékesebb nyeremények várnak.

A Gigabyte jóvoltából a leggyorsabb a szombati nap végén egy GeForce GTX285 (GV-N285-1GH-B) egy gigabájtos csúcs-VGA-t vihet haza, ami a gyártó kínálatában a második legerősebb videokártya.

A nyertes továbbá kap még:

-EA játékcsomagot
-GameStar ajándékcsomagot
-1/2 éves PC World előfizetést

ÉlÅ‘ GSTV felvételünkön pedig novemberben bárki benne lehet a TV-ben. Manapság ez nagyon fontos.

Ám ezzel még nincs vége! Azok, akik a GSO-n fáradságos munkával Jack Bauer rangba küzdötték föl magukat, külön elbánásban részesülnek. Apró ajándékaink mellett egy ingyenes példányt választhatnak a korábbi GameStar számok közül (kivéve a májusit), melyeket a nem Jack Bauerek jutányos áron, mindössze 500-Ft-ért tehetnek magukévá. Aktuális szeptemberi számunk a Need for Speeddel a címlapon, a helyszínen mindössze 1500 Ft, a Magyarországon világsikert aratott májusi számunk UT3 vagy Gears of War teljes játékkal pedig csak egy ezres! Érdemes korán érkezni, mert akciónk a készlet erejéig tart. Nem elfelejteni tehát: 2009. szeptember 19-20. 10 óra, Pólus Center parkoló. Szombaton GameStar nyílt nap, szombat és vasárnap NFS Shift launch party. A részvétel mindenkinek ingyenes.

Nagyobb térképre váltás

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)