Hirdetés

GameStar Online - Meseszép, új főoldal!

|

Mi lehetne a legjobb hír mára, minthogy új főoldalt kapott mindenki kedvenc GSO-ja!

Hirdetés

Egyelőre senki ne kérjen kezelőorvosától és gyógyszerészétől beutalót a szemészetre, mert jól láttátok; főoldalunk alapos átalakításon ment keresztül. Ennek eredménye, hogy tetszetősebb a drága, mint eddig bármikor.

Az új GSO indulása óta szerzet mérhetetlen tapasztalat és életbölcsesség vezetett minket arra, hogy rendezve sorainkat egy merőben új főoldal elgondolással álljunk elő. Ennek végeredményét láthatod, ha a „vissza" gombra kattintasz, persze csak miután elolvastad és kommentelted ezt a remek kis cikket. Mint a legfeltűnőbb változtatás, az új GSO főoldal sarkpontja megújult fókuszdobozunk lett, aminek hírkapacitását egy formabontó ötlettel az eddigi ötszörösére növeltük. Ahogyan az nálunk megszokott, ide kerülnek majd a legegetrengetőbb hírek illetve bejelentések, és itt várhatóak a legizgalmasabb vitapárbajok valamint legmagasabb kommentszámok.

A sötétebb tónust kapott fejléchez hihetelenül passzol új júzerbox, ahol bejelentkezés után személyes avatarunk köszön vissza ezentúl ránk, rangunkkal, pontjainkkal, saját felhasználói aloldalunkkal egyetemben, ahol ezentúl is olvashatjuk mások hozzánk intézett beszólásait. Hot Topicunktól érzékeny búcsút vettünk, helyét pedig a 90°-ot vett kis kiemelt híreink veszik át, mindenki nagy-nagy örömére és megelégedésére. Íme hát az új GSO főoldal tőlünk, szeretettel. Szét lehet kattintani!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)