Hirdetés

GameStar pólótervezés - Íme, az első győztes!

|

Lezárult a GameStar pólótervező verseny első fordulója, ideje hát bemutatnunk a legjobban sikerült munkát.

Hirdetés

Pár hete elkészült a méltán népszerű, hivatalos GameStar póló, amelyek a Computer Art Forumon debütáltak piros-fehér és pink-fehér verziókban. Ez alkalomból novemberben meghirdettünk egy nyereményjátékot, amelyben GameStar-inspirálta pólót lehetett tervezni a Shirtinator weboldalán, amelyek közül a GameStar csapata választhatta ki a legjobbat, annak tervezőjét megjutalmazva. Nyertesünk Magyar László Gamestar-emblémája lett, így neki ez úton is gratulálunk!



Úgyhogy ezentúl ti is megvásárolhatjátok a László által tervezett pólót, amit az alanti képen is meg lehet csodálni. Természetesen ha mégsem tetszene nektek ez a minta, ti magatok is alkothattok magatoknak a Shirtinator honlapján, ahol rengeteg (több ezer!) különféle embléma közül lehet választani, illetve sokféle pólófajta is a rendelkezésetekre áll, így minden testalkathoz találhattok megfelelőt, elérhető árban. Egy egyszerűen kezelhető szerkesztőfelületen pedig ti magatok állíthatjátok be, hogy milyen legyen a kiválasztott embléma, nagyíthattok, kicsinyíthettek, a póló színét és fazonját is megváltoztathatjátok, így minden a rendelkezésetekre áll annak érdekében, hogy olyan pólót rendelhessetek meg, ami olyan, mintha rátok öntötték volna.



A verseny nem fejeződik be ezzel, havonta várjuk tőletek a jobbnál jobb pólódizájnokat: most például január 31-ig. Nem kell mást tennetek a nyereményekért, mint a shirtinator.hu oldalán a szerkesztőfelületen elkészíteni elképesztőbbnél elképesztőbb GameStar-dizájnotokat, majd save&share gombbal küldjétek el nekünk a gamestarpolo@gamestar.hu e-mail címre. A minták közül a GameStar szerkesztősége fogja kiválasztani a legjobbat, amelyet következő számunkban be is mutatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)