Hirdetés

GameStar pólótervezés - Megvan a második győztesünk!

|

Túl vagyunk pólótervező versenyünk második fordulóján, melynek győztese egy visszautasíthatatlan ajánlattal nyert.

Hirdetés

[Update] A keresztapás minta már megtalálható a GameStar.shirtinator.net webáruházban a GameStar kategóriában. Hogy a szerkesztőben (creator) látni lehessen, hozzátettek egy fekete hátteret, mivel a rajz maga szinte teljesen fehér. A termékekre természetesen háttér nélkül nyomják, ezért javasolt valamilyen sötét színhez választani. Fehér terméken nem sok látszana belőle, ha netán valaki ebben a színben képzelte volna el.

Lassan hagyománnyá növi ki magát pólótervező versenyünk, hiszen már túl vagyunk a második fordulón is. Ezúttal is számos ígéretes pályamű érkezett, így nem volt könnyű kiválasztani a legjobbat. Végül Miklós Tibor Keresztapa-témájú kompozíciója mellett tettük le voksunkat, akinek ezúton is gratulálunk!



Az általa tervezett pólót ezentúl ti is megvásárolhatjátok a gamestar.shirtinator.net oldalon, de ha nem tetszene, vagy úgy érzitek ti is tudtok hasonlót, sőt jobbat csinálni, akkor vessétek rá magatokat bátran a különböző fazonok, színek és minták több ezernyi kombinációját rejtő tervezőre. Február 16-ig várjuk ugyanis a harmadik fordulóra érkező terveket. Nyertest a februári számban hirdetünk, aki egyedi GameStar-dizájnnal ellátott kapucnis pulcsit, sapkát és bögrét vihet haza.



A nyereményekért nem kell mást tennetek, mint a shirtinator.hu oldalán a szerkesztőfelületen elkészíteni álmaitok GameStar-dizájnját, majd a save&share gombbal küldjétek el nekünk a gamestarpolo@gamestar.hu e-mail címre. A minták közül szokás szerint a GameStar szerkesztősége fogja kiválasztani a legjobbat, amelyet a következő számunkban be is mutatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)