Hirdetés

GameStar pólótervezés - Megvan a negyedik győztesünk!

|

Sikeresen abszolváltuk pólótervező versenyünk negyedik fordulóját, ami már új győztest hozott.

Hirdetés

Nem könnyítettétek meg a zsűri dolgát, az egyszer biztos. Jobbnál jobb pályaművek felett ültünk órákig vitázva, mígnem Végh Benjámin munkáján állapodott meg a tekintetünk. A húrok közé csapó Dragon Slash helyben puhára főzött és kilóra megvett bennünket. Gratulálunk neki!



Az általa tervezett pólót ezentúl ti is megvásárolhatjátok a http://gamestar.shirtinator.net/myShop/termekek/?SISID=68625 oldalon, ráadásul március 31-ig a többi GameStar termékhez hasonlóan 20 százalék kedvezménnyel. Ám ha nem nyerte el tetszéseteket, netán meg vagytok róla győződve, hogy jobbat is tudtok ennél csinálni, akkor ne habozzatok bebizonyítani ezt nekünk. Továbbra is csak egyedi, kreatív és mindenek felett igényes terveket szeretnénk látni, mégpedig úgy, hogy nem a Shirtinator oldalán található mintákat használjátok. Aki mégis így tenne, az sajnos nem vehet részt a játékban. Április 20-ig várjuk ugyanis a negyedik fordulóra érkező terveket. Nyertest az áprilisi számban hirdetünk, aki egyedi GameStar-dizájnnal ellátott kapucnis pulcsit, sapkát és bögrét vihet haza.



A nyereményekért nem kell mást tennetek, mint a shirtinator.hu oldalán a szerkesztőfelületen elkészíteni álmaitok GameStar-dizájnját, majd a save&share gombbal küldjétek el nekünk a gamestarpolo@gamestar.hu e-mail címre. Ha gondoljátok, akár közvetlenül is elküldhetitek nekünk ugyanerre a címre (gamestarpolo@gamestar.hu). A minták közül szokás szerint a GameStar szerkesztősége fogja kiválasztani a legjobbat, amelyet a következő számunkban be is mutatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)