Hirdetés

GameStar pólótervezés - Megvan az újabb nyertesünk

|

Kiválasztottuk az ötödik nyertes koncepciót, viszont most egy időre felfüggesztjük a pályázatot.

Hirdetés

Tavaly év végén indult útjára GameStar pólótervezés sorozatunk, ami a Shirtinator.hu-val együttműködve lehetőséget biztosított arra, hogy olvasóink diktálják a divatot.



Az elmúlt hónapok során jobbnál jobb tervek, koncepciók érkeztek be szerkesztőségünkbe, és sosem volt könnyű egyet kiválasztani közülük. Ám ez egy ilyen játék, pólóba vasalt szabályokkal, amelyek minden hónapban csakis egyetlen nyertest engedélyeztek. Az ötödik győztesünk nem más, mint Váradi Péter GameStar Demonslayer Edition terve, ami alapvetően fehér pólókhoz készült. A dobogó legfelső fokát elfoglaló pályaművel készített ruházati cikkek már megvásárolhatók a GS Shirtinator online shopjában.



Van egy rossz hírünk is azonban, egy időre felfüggesztjük pólótervező pályázatunkat. Reméljük, hogy ezzel nem vesszük el a jövendő divatdiktátorok kedvét a kreatív tervezéstől. Gyakoroljatok sokat, míg vissza nem térünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)